Lenistwo, to nałóg. Jaki z tego wniosek? Że demencja to też nałóg!
540 weselnikow wiceministra 20.08.2022.
Nawet jak nie przejdzie, to ku przestrodze ptzypomniec warto…
Ten od ciągnikka.
Tiaa i zdaje sie niezlych przekrętów z kupnem i dzierżawieniem ziemi.
Ale z tych niezatapialnych , poslem dalej jest.
Próbowałem znaleźć jakieś inne rozwiązanie nawiązujące do danych, jakie podałeś, ale niestety nie udało mi się. 539 artefaktów Suwalszczyzny uznać się nie da, bo przecież w tym roku ich było więcej. Zabytków użyć już nie wolno, bo ten wyraz był przy 82 jako nazwa portalu.
Artefaktów było na Suwalszczyźnie więcej, o czym wspomina poniższy artykuł
Jednak szacun za próbę znalezienia, doceniam to …
Czy Ci się spodoba, czy nie, to już inna sprawa. Ja uwielbiam piosenkę francuską i czasem przymykam oko na pewne niedociągnięcia, to po prostu piękny język…
I potrafię w nim rozmawiać.
Mike Brant - Poczekajcie moi przyjaciele (Porozmawiajmy o szczęśliwych dniach)
Szukamy dalej 539 …
No to"eksponatow"
Eksponaty też były, przy 241
539 biegaczy, Sopot 2005
Biegacze byli przy 186,
może jakoś inaczej się ich da zamienić.
539 przełajowców Sopot 17.01.2005 i masz sprawę załatwioną …
Zgadzamy się? Pytam, bo bez akceptacji nie mogę.
A taak,pewnie
Juz o tym zapomniałem,sorry
Poza tym, o to właśnie chodzi.
Raczej przejdzie, bo ja innej liczby weselników wiceministra tego dnia nie znajdę …
Proste.
Okonek znów liderką w kategorii bieżąca największa liczba…
Wiem, łatwo nie jest, to się tylko niektórym wydaje.
Szukamy 541
Już kilka 541 znalazłam, ale obiecałam, że troszkę spasuję. Muszę wytrzymać choćby do jutra. Coraz trudniej te numerki opisywać w 3 słowach.
Jeszcze trochę i będzie koniec. Uważam, że zanim się to zakończy, wypada przynajmniej powiedzieć ludziom, że za dwa pierwsze miejsca coś jest i za 5 pierwszych miejsc również. Już nie pamiętam tak do końca, co na ten temat napisałem, a nie chciałbym, by wyrosły z tego żale, że nic nie pisałem.
Pisałeś. Wiedzą.
Tak, jedynie nie wiedzą, co jest tą nagródką
No jak to co? Niespodzianka
Piosenkę znam oczywiście choć nie słyszałem chyba od lat 90-tych.Natomiast nie kojarze chyba nic innego tego pana i z pewnością nie trafił mi sie na moich płytach…Ma głos niczym tenor i z pewnością bym zapamiętał…
541 antysemickich wykroczen-Francja’18
Wszystko byłoby pewnie ok, ale tu są 4 “wyrazy”, więc dalsze uwagi w tym momencie tracą rację bytu. Da się to sprowadzić do 3 wyrazów?