Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

541 francuski antysemityzm,2018 :joy:

Nie,nie da sie…

1 polubienie

Myślisz, że nie próbowałem? Przecież to niezłe ćwiczenie umysłu. Ale chyba tu się nie da. Dodam jeszcze, że nie tylko ja próbowałem :grin:

3 polubienia

Ależ tu cicho… Nie pogniewa się nikt, jak chociaż coś muzycznie zapodam?

Najwyżej się pogniewa …

2 polubienia

Wrzucilabym jakiegos mema na 8 grudnia, to pewnie by jakis Jamajczyk z urodzinami sie znalazl?
Dalej 541?
Jak mnie grypa samolotwa nie zlapie i opanuje sztukę oddychania w lodzkim smogu to poszukam…

2 polubienia

Szukaj, tylko raz w życiu zdarzy się taka okazja z numerkami. Jest szansa przejść do historii. :grin:

A co do 8 grudnia, dziś obchodzi urodziny General Echo - Jamajczyk rodem z Kingston.

Nic fajniejszego nie znalazłem.

2 polubienia

Tak, dalej szukamy człowieka, który mimo piątku i śniegu za oknem znajdzie liczbę 541. Od pewnego czasu każda liczba zaczyna być jak wydarzenie. Po prostu jest już trudno …
I nic się na to nie poradzi.
Dodam tylko, że L’Entourloop to grupa bardzo egzotyczna, pochodzi z Reunionu.
Nie znam innej formacji muzycznej z tej wyspy, a zapewne (tak myślę) jest ich tam trochę …

2 polubienia

https://bip.pisz.hi.pl/index.php?wiad=3035

541 decyzji, Pisz,2005…[Ja pier… :upside_down_face:]

1 polubienie

Oni to sie tam rodzac to juz spiewaja… :rofl::rofl::rofl:
Z ilu obolałych kosci i miesni sklada se czlowek po locie nowym modelem samolotu ryanair? Uzbiera sie?

2 polubienia

Jak doleciało a nie spadło to niech sie cieszy. A jak w ciszy sie może cieszyć to już jest luksus :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Dzieciaki rodzą się z reggae …

2 polubienia

Oczami duszy widzę benasiątko regujące w pampersie… :notes:

2 polubienia

Dziś już przy reggae tańczył, teraz śpi skonany …
Na bębnie też dziś już grał … :grin:

2 polubienia

Mam nadzieję, że sąsiadom po tygodniu pracy i tak już było Das ist egal …

2 polubienia

Każdego dnia liczę na solidność tutejszych ścian. Od czasu do czasu kurtuazyjnie pytam sąsiadów, czy nie za głośno u nas.
Na razie nie za głośno :grin:

2 polubienia

Wygląda mi to na grupę wsparcia we wspólnym bólu, ale ja się na zwyczajach sąsiedzkich nie znam… :thinking: Widzę, że tam sie buduje z lepszych materiałów.

2 polubienia

Ciekawe czy koty miaucza do wtoru.?
Czy wybieraja szafe?

2 polubienia

Oni tam mają cywilizację, bo to państwo opiekuńcze, więc nawet kotom jest lepiej.

Pewnie jeszcze nie słyszałyście kota śpiewającego reggae, więc jest okazja nadrobić takie zaległości

2 polubienia

Męczą stworzenie :crying_cat_face:

Czemu męczą? U mnie koty czasem takie dziwne dźwięki wydają i nikt ich nie męczy.

2 polubienia