541 francuski antysemityzm,2018
Nie,nie da sie…
541 francuski antysemityzm,2018
Nie,nie da sie…
Myślisz, że nie próbowałem? Przecież to niezłe ćwiczenie umysłu. Ale chyba tu się nie da. Dodam jeszcze, że nie tylko ja próbowałem
Wrzucilabym jakiegos mema na 8 grudnia, to pewnie by jakis Jamajczyk z urodzinami sie znalazl?
Dalej 541?
Jak mnie grypa samolotwa nie zlapie i opanuje sztukę oddychania w lodzkim smogu to poszukam…
Szukaj, tylko raz w życiu zdarzy się taka okazja z numerkami. Jest szansa przejść do historii.
A co do 8 grudnia, dziś obchodzi urodziny General Echo - Jamajczyk rodem z Kingston.
Nic fajniejszego nie znalazłem.
Tak, dalej szukamy człowieka, który mimo piątku i śniegu za oknem znajdzie liczbę 541. Od pewnego czasu każda liczba zaczyna być jak wydarzenie. Po prostu jest już trudno …
I nic się na to nie poradzi.
Dodam tylko, że L’Entourloop to grupa bardzo egzotyczna, pochodzi z Reunionu.
Nie znam innej formacji muzycznej z tej wyspy, a zapewne (tak myślę) jest ich tam trochę …
https://bip.pisz.hi.pl/index.php?wiad=3035
541 decyzji, Pisz,2005…[Ja pier… ]
Oni to sie tam rodzac to juz spiewaja…
Z ilu obolałych kosci i miesni sklada se czlowek po locie nowym modelem samolotu ryanair? Uzbiera sie?
Jak doleciało a nie spadło to niech sie cieszy. A jak w ciszy sie może cieszyć to już jest luksus
Oczami duszy widzę benasiątko regujące w pampersie…
Dziś już przy reggae tańczył, teraz śpi skonany …
Na bębnie też dziś już grał …
Mam nadzieję, że sąsiadom po tygodniu pracy i tak już było Das ist egal …
Każdego dnia liczę na solidność tutejszych ścian. Od czasu do czasu kurtuazyjnie pytam sąsiadów, czy nie za głośno u nas.
Na razie nie za głośno
Wygląda mi to na grupę wsparcia we wspólnym bólu, ale ja się na zwyczajach sąsiedzkich nie znam… Widzę, że tam sie buduje z lepszych materiałów.
Ciekawe czy koty miaucza do wtoru.?
Czy wybieraja szafe?
Oni tam mają cywilizację, bo to państwo opiekuńcze, więc nawet kotom jest lepiej.
Pewnie jeszcze nie słyszałyście kota śpiewającego reggae, więc jest okazja nadrobić takie zaległości
Męczą stworzenie
Czemu męczą? U mnie koty czasem takie dziwne dźwięki wydają i nikt ich nie męczy.