Podklad pod kota świetny
Podobmo koty normalnie porozumiewaja sie telepatycznie. Miaucza tylko po to, zeby ludzi tresowac dźwiękami
Można się śmiać z kotów, traktować je niepoważnie i tu sobie można wpisać, co się chce. Mieszkam z kotami ponad 20 lat i mógłbym trochę na ich temat napisać.
Gdy odszedł na zawsze Tigul, w tym samym momencie przepaliła się żarówka, którą używam na krótko raz na 2 tygodnie … Wtedy właśnie użyłem i zdążyła zgasnąć. Żabula od razu powiedziała: Tigul odszedł …
Ja sie z kotami wychowalam.
Te zwierzaki sa niesamowite.
Juz pomijam ich zdolnosci obliczeniowe w czasie rzczywistym jak sie do skoku szykuja, ale maja jakis sposob odbioru swiata dla nas niedostepny.
A na ludziach sie znaja lepiej niz niejedna cyganicha.
Do dziś nie wiem, czym wyjaśnić sytuacje, kiedy moje koty równo patrzą i wodzą oczyma w domu za czymś, czego ja nie widzę. W przeszłości takich sytuacji było więcej, teraz mam mniej czasu na takie obserwacje.
Ponoć zwierzęta i dzieci widzą więcej niż my.
No właśnie, maluch też czasem patrzy się na coś, potem patrzę się tam ja, ale g… widzę … Robiłem tego fragmentu pokoju zdjęcia, ale też nic nie było.
Tego typu wątek czasem jest wykorzystywany w filmach lub książkach, ale tutaj to już w grę wchodzi fantazja, bo nikt nie wie tak naprawdę, co oni tam widzą.
skoro ostatnie 541 podał @collins (jeszcze nie zweryfikowane)
to jadę dalej:
542 Sowietów zabił Häyhä (imię chyba niepotrzebne)
541 decyzji Pisz 2005, no proszę Pana …
Wydaje mi się ok. My tu hi hi hi ha ha ha a kolega pracuje.
Za to należy się szacunek.
Szukamy 542 a ja zaznaczam, że mamy nowego lidera.
Zabitych było przy 269…
Czesc ma wytlumaczenie.
Odbieraja inny zakres dzwiekow.
Moja Mru zachowywala się podobnie jak sie przeprowadzilismy na Srodziemiomorze a to teren sejsmiczny. Mikrowstrzasy czy duchy po domu łażą? nie dojdziesz.
Moze dlatego ektoplazma na mnie obrazona? W kazdym razie przez kilka miesiecy przed każdym wstrzasem w granicach 1- 2 robila awanture i prowadzila nas do drzwi wyjściowych.
My tych drgan nie odczuwamy nawet jak juz wystąpią ( a sprawdzalam z oficjalna mapa wstrząsów korelacja byla zaskakująca).
Z czasem przywykla, ze nie jest to stan zagrozenia.
A co do patrzenia w sufit czy sciany? Konstrukcje pracuja.
Mnie to zastanawia i to dzialalo w obie strony - kotke bylam w stanie zlokalizować. Mo na okreslic mentlnie. I wzajemnie. Bezblednie wyczuwala okazje do okupacji.
Ale te ceche to maja zdaje sie wszystkie koty.
Proponuje odstrzelonych. Grajmy fair
Ale my gramy fair … Jak nie, to proszę zgłosić swoje uwagi. Akurat teraz wymyślam określenia do nowego wpisu, a tam co chwilę trzeba jakiś kalambur czy anagram stworzyć, więc tutaj jestem tylko jednym okiem. Ale jestem.
Dodam tylko, że mam już pomysł na kolejną zabawę, ale najpierw dopóki ta trwa, to niech trwa …
Nie mam uwag. Tyle co w sensie, ze juz jestem na etapie " wszystkie rece na poklad" a raczej głowy
Ile sie jeszcze uda? Wspolnymi silami też…
542 kontrole,Lubliniec,01/23
339 kontroli elektroniki UOKiK
Szukaj synonimu wyrazu kontrole: sprawdzenia, inspekcje, rewizje…
No właśnie, kontrole już były, więc nadal 542 …
Jak się kolega Collins nie pospieszy, to wstawię swoje, bo mam gotowe, ale jeszcze chwilkę zaczekam.
541 przeszło?
541 przeszło, ale każdy ma prawo wpisać swoje zastrzeżenia, jeśli je zauważy …