Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

Kurczaczkowy

1 polubienie

Odnośnie tych kolorów. Były mi potrzebne, (aczkolwiek i bez nich by się rzecz jasna sprawa mogła udać), do pewnej zabawy. Jednak najpierw należy sprawdzić teren i sytuację, czy do zabawy będą chętni. Jeśli będą, zacznę ją od nowego roku. (Przewidziane również nagrody, ale o tem potem). Najpierw chciałbym wiedzieć, czy znajdzie się, chociaż z 5 osób, które mają na wyginanie mózgownicy ochotę. Ta zabawa by sobie a następna sobie. Tylko, czy są ludzie w stanie znieść taki umysłowy ciężar? :shushing_face:

Jestem gotów do każdej gry/walki/rywalizacji…
Byle nie z fizyki kwantowej :upside_down_face:

3 polubienia

To ja mogę robić za tło dla tych tęższych umysłów :thinking:

1 polubienie

śląskie było przy 352

I za to Cię kolego lubię. I do bitki i do wypitki …

Napiszę tak. Od jakiegoś czasu sam się katuję wspomnianymi zabawami, ale pomyślałem:

Krzychu, czemu ty się tak sam katujesz? Nie lepiej z kolegami? Dlatego też nieśmiało pytam. Sprawa banalna, nie potrzeba jakiejś specjalnej wiedzy, ot pokombinować troszkę z językiem polskim … Raz do tej pory poległem, (bo mi się już nie chciało), ale generalnie zawsze mi się udawało. To co mam podawać reguły?
A jakby co, to liczby nadal aktualne. Szukamy 588

1 polubienie

Koleżanki skromność mnie tak powaliła, że widzę teraz Małą Niedźwiedzicę która goni Wielką Niedźwiedzicę …
I to wszystko w pobliżu Gwiazdy Polarnej …

1 polubienie

To na Twoim niebie dzisiaj gwiazdy widać? :wink:

1 polubienie

No ja gwiazdy zobaczyłem … Ale za oknem ich nie ma. Dziwne :grin:

1 polubienie

W co się huknąłeś?

1 polubienie

Na szczęście w potylicę a tam mam zdublowane informacje, więc nie zginęły … No, ale mnie teraz ona napiernicza!

1 polubienie

Współczuję. Miałam nadzieję, że napiszesz, że w podłogę albo coś, to bym mogła zapytać, czy bardzo Cię podłoga boli, ale nie dałeś się! :grin:

1 polubienie

25 postów zostało podzielonych na nowy temat: Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

588 artystów Zamość 29.05.2013

Słowo artystów jest w 178, ale ono nie było zaliczone.

1 polubienie

Z A B A W A
P O G O D A

Brawo! Masz już dwie litery!

1 polubienie

Tak sprawdziłem, zapisałem, na razie 588. To jest zaliczone.

1 polubienie

Tak mi urosło ego, że wyrżnęłam głową w sufit. Ała! :sob:

1 polubienie

No weeeź. Jest do 590. :wink:

1 polubienie

Bo Ty na tych Bingolowych i moich zagadkach żeś się wyrobiła.
Demencja Ci raczej niegroźna …

1 polubienie

jest jeszcze 587 i 589 i 590 :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie