Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

W każdym razie w zabawie każdy będzie miał 3 szanse, więc zalecałbym ostrożność (no, może cztery, ale to sprawa do przemyślenia, myślę, że trzy na łebka wystarczą) Gdy wyraz trudniejszy np JABŁOŃ, to sprawa się nieco skomplikuje. Gram w to od pewnego czasu i zapewniam, fajne to jest.

1 polubienie

Zaliczone do 590 kursowiczów XII AMD

Do zdobycia 591

1 polubienie

To tych drugich skreślę bo szkoda wyrazów.

1 polubienie

Zwróć uwagę, że żółty jest mało czytelny.
Ja gimnastykę umysłu lubię, ale nie lubię ślęczeć przed komputerem, więc wszystko zależy od rodzaju zabawy i od potrzebnych do tego umiejętności :slight_smile:

1 polubienie

Na czarnym tle żółty i niebieski są bardzo jaskrawe i aż walą po oczach. Widać je świetnie, ale inne kolory też dobrze widać, mimo, że nie walą po oczach.

1 polubienie

Myślę, że najlepiej będzie żółty i zielony, i tak niech się ludzie przyzwyczają. To nawet trochę logiczne jest.

1 polubienie

Zielony najbardziej logiczny. Jak zielone światło na przejściu i wszelkie pozwolenia.

1 polubienie

Moze pomaranczowy lub lime i niebieski
Zastosowanie klasycznych barw semafora drogowego rzczywiscie moze byc nieco klopotliwe.

1 polubienie

Sprawa juz ustalona, zobaczymy jak nam pójdzie po świętach. Ja dziś zrobilem sobie trzy podejścia, ale byly też przymiotniki. Raz dopiero za szóstym razem dałem radę…
Tymczasem nowrj liczby nie ma…
Mowa o 591

1 polubienie

Twoje pytanie, Ty dyktujesz warunki. Ja w razie czego sprzatam…:wink::partying_face:

1 polubienie

22-latek ukradł 591 zdrapek

albo:
591 wniosków frankowiczów ING’2022

zdrapki nie mogą przejść, bo są inne liczby:

A z tym ING byłoby super, ale ING2022 to jakby nie było 2 wyrazy, więc razem mamy 4 …

591 przełajowców Supraśl 17.04.2021

1 polubienie

Przełajowcy byli przy 539 …

1 polubienie

591 crossowców…

2 polubienia

To ja cos podrzuce
592 foki Trojmiasto 2.12.2022

https://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,29209435,592-nad-ujsciem-wisly-to-jedyne-miejsce-na-polskim-wybrzezu.html

2 polubienia

Crossowcy przechodzą …

3 polubienia

592 foki też przechodzą. No nieźle, akurat ich tyle tam :grin:

1 polubienie

Policzyles? :rofl::rofl::rofl:
Ja uwierzylam na slowo.

1 polubienie

Jest tak w linku, nie nam liczyć. Jest podstawa w źródle, wystarczy. No chyba, że to oczywisty błąd jak z tą załogą na statku podwodnym. Wtedy należy zareagować.

1 polubienie