Z tym czasem to fakt. Na zakończenie roku i otwarcie nowego zawsze w firmie gdzie pracuję dzieje się wiele, to tego w domu mam trochę do zrobienia. Poza tym nie spodziewałem się, że Bingola wypuści laur zwycięzcy i odpuściłem. No i nie spodziewałem się, że z Ciebie @joko taki przyczajony tygrys, tudzież kocur … czy tam kocura (po feminatywnemu ), bo na ten moment nieźle pozamiatałaś.
Byłam przyczajona, bo pewnie jestem czajnik
Nie czaję …
Wypij czaj, to zaczaisz.
Bo to nie czajnik a imbryczek
Imbryczek, a nam co?
Karetę i woły
Wolę wolno woły przywoływać.
Nie ma innej rady, na obecną chwilę jest to do zaliczenia
Szukamy 602
602 doby przerwy Modera
To byłby dobry i ciekawy przyklad, ale doby już byly. Jeszcze w lato ktos dał 24 godziny doby…
Tak więc nadal 692 do zdobycia.
Komu się to uda?
Czy pytanie mozna uznac za odhibernowane?
Szukamy 604?
Tak, szukamy 604… Został dzień na jego znalezienie …
Gwoli informacji, liczbę 604 można dodać tylko do północy 17.01.2024. Potem już nie będzie one liczona. Gra się zakończy.
w kategorii Igrzyska Dzieci + Igrzyska Młodzieży Szkolnej - 604 szkoły ze 145 gmin i wszystkich 25 powiatów naszego województwa
Czyli
604 szkoły podkarpackie w ID+IMS
(Taki akronim, dla wtajemniczonych)
https://www.szs.rzeszow.pl/aktualnosci/sportowy-rok-szkolny-2022-2023-zakonczony,art2368/
Koleżanko okonek, Twoje 604 nie może zostać zaliczone, bo szkoły już były (przy 197). Poza tym wspomniany akronim ID+IMS w tekście nie istnieje.
Szanowna Komisja zdecydowała, że koleżanka ma szansę poprawić 604 do północy 19.01.2024. Jeśli nie poprawi, wynik 603 zostanie uznany jako najwyższy czarnemu rycerzowi.
Szkołę to jeszcze daloby sie zamienic na slangową “budę”
Ale z tymi zawodami to pomysłu nie mam