Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

I tak ma być. Jak zatytułowano na początku, Nieskończoność … Niech zabawa trwa wiecznie!

2 polubienia

Co do tych zdjęć, można się przyczepić, jeśli trzech pierwszych zaneguje, przerobimy jeszcze raz temat. Na razie jestem za. Ale tak zawsze nie będzie, bo ma być wszystko tak, by nikt się nie przyczepiał.

1 polubienie

Mozna byc na etapie o jaki zestaw fotek chodzi?

Tu przechodzily wystawy dostepnych eksponatow
Na dzis sa inne?

Jest napisane że 597, to znaczy, że tyle jest.
W ten sposób (negatywy itp) to można się do wszystkiego przyczepić, nawet do wagi, że 595 bez 10 dekagramów, albo że zawodników gdzieś było więcej tylko że jeden się “skontuzjował”. Liczy się to, co w linku. :wink:

2 polubienia

Dlatego i ja uważałem, że mozna to zaliczyć. Nie kazde stwierd,enie da sie zapisac jak 15 minut kwadransu, tym bardziej ze jestesmy w obszarze liczb trzycyfrowych. A co to będzie po 1000? To dopiero pytanie…

1 polubienie

598 siedzeń Sceny Realx

2 polubienia

599 szukamy.

Czego jest lub było 599?
Tyle i tylko tyle :thinking:

1 polubienie

Tego czegoś jest …
599 komponentów Sluban hangar

2 polubienia

No i …
600 sportsmenów Przemyskiej Dychy

3 polubienia

Ale heca! 600 za nami! :boom:

3 polubienia

Ad 600 - podałeś dane z XI Przemyskiej dychy z 2023 .09.17, ale np. w 2021 była IX przemyska dycha z inną ilością. więc przekombinuj albo tak, żeby podać datę, albo tak, żeby podać numer przemyskiej dychy. Ale tak, to ja sobie pomyślałam. Zobaczymy jaki będzie werdykt wysokiej komisji :grin:

2 polubienia

Ale to jest ostatnia Przemyska Dycha, wiec nie trzeba nic więcej podawać.
Ja to tak przynajmniej zrozumiałem.

3 polubienia

No to w takim razie jest ok! Hura!! Jubileusz mamy! Już 600! :cherry_blossom:

3 polubienia

Zdawałem sobie sprawę, że rok się zmienił, ale wychodziłem z tego samego założenia.

2 polubienia

W kazdym razie dziś trzeba będzie podać aktualny ranking…

2 polubienia

Nowego lidera mamy :prince:
Gratuluję :cherry_blossom:

3 polubienia

Jeszcze trochę i może będę miał tyle punktów, że będzie połowa Twoich … :upside_down_face:

3 polubienia

Nie wiem dokładnie, ile ich masz, ale wiem, że dużo i że jesteś bardzo dobry w wyszukiwaniu i tylko brak czasu sprawił, że nie jesteś osobą z największą ilością punktów.

3 polubienia

W tej zabawie nie należy zasypiać. Moze coś umknąć naszej uwadze i zostanie to wykorzystane… Prawo dżungli normalnie… amazońskiej najlepiej :grin:

4 polubienia

601 wyleczonych Kajetany 15.07.2017
https://whc.ifps.org.pl/2017/07/pacjenci-pobili-wlasny-rekord-guinnessa/

2 polubienia