Widzę, że trochę ludków już przyszło …
Za chwilę zaczynamy. Bufet obok, można coś przekąsić …
Przekąszać można do osiemnastej, no chyba, że ktoś jest na takiej dietce, która i o północy pozwala jeść
Nie zapowiadałem zakończenia, bo gdy zapowiadałem, to nigdy się to zakończeniem nie skończyło
Bez Twojej zapowiedzi też wiedziałam, kiedy jest zakończenie, jeśli nikt nic nowego nie napisze
W każdym razie z mojej strony wypada wszystkim uczestnikom podziękować za zabawę. Trwała ona od 4 września tamtego roku, czyli zaczęła się jeszcze w poprzednie lato!
Dziękuję także tym, którzy brali udział w dyskusjach, chociaż żadnego punktu nie zdobyli.
My też dziękujemy za świetną zabawę. Na razie na forum oprócz mnie nie ma innych uczestników, ale to w niczym nie przeszkadza
Ja na chwilkę, bo zaraz do garów, zapasy spyży na przyszły tydzień szykować.
Przyjdą, poczytają. Przewidziałem to.
Zabawę wygrały dwie panie.
W kategorii największej ilości punktów wygrała
Zdobyła imponującą ilość punktów - 174!
Serdecznie gratuluję!
W kategorii podania największej liczby, której nikt nie przebił wygrała
Podała liczbę 604. Nikt nie podał większej!
Serdecznie gratuluję!
Niech dla Was zaśpiewa Pierre Bachelet
Dla obu pań przewidziane zostały, tak jak na wstępie zapowiedziałem malutkie nagródki.
Są to książeczki, osobiście przeze mnie wykonane, więc nigdzie się ich nie dostanie. Są w pewnym sensie unikatami w skali światowej wykonane w 100% zgodnie z regułami sztuki introligatorskiej.
Kapsel jest tylko podany do skali porównawczej, ale jak potrzebny, też wyślę.
Fajna nagródka. Doczekam się?
NIe zapomniałem również o pięciu najlepszych zawodnikach.
Mowa o:
@joko (ponownie) 174 p
@Bingola 128
@czarny_rycerz 85 p
@gra 68 p
@collins02 44 p
Także dla Was zostały przygotowane nagródki, z tym że jeszcze mniejsze.
Są to również książeczki, wielkości paznokcia od palca u ręki
Oczywiście, jak ktoś nie ma ochoty, nie musi nagródki przyjąć, ma do tego prawo.
Okonek może zamienić swoją nagródkę z Balladami Mickiewicza na Dezyderatę.
Resztę szczegółów dotyczących wysłania uzgodnimy na priwach.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za uczestnictwo i grę. Dostarczyliście mi mnóstwo emocji. Miałem niezłą zabawę.
Gdy wszystkie książeczki zostaną wysłane a ja zdążę wykonać nowe nagródki, rozpocznie się tutaj nowy konkurs. Bądźcie czujni! Już niedługo.
Mam nadzieję, że dacie znać, jak je otrzymacie.
Doczekasz się. Najprawdopodobniej wyślę ją w ten piątek, bo będę jechał do kraju.
Cieszę się
No i mamy po konkursie …
Będą następne.
Ja tylko zasugeruję delikatnie, aby je pilnować, aby ktoś ich nie pożarł przedwcześnie
dlaczego Mickiewicz jest OK.
dzieki.
Podziękujesz, jak dostaniesz.
Na priwie się odezwę i dogadamy szczegółów co do wysyłki.