nie ma sprawy, ja na razie zakotwiczylam w Hiszpanii i bez koniecznosci ruszac sie nie mam zamiaru.
Juz jest, zastartowal w styczniu. Na razie się rozkręca.
Kto taki? ![]()
Nie kto a co?
Konkurs ![]()
![]()
![]()
A no fakt. Na razie nie wiadomo, kiedy się skończy, ale nagródki jakieś przewiduję, choć już nie taki wysyp.
Myslalem o jeszcze jednym, ktory jest juz gotowy do publikacji.
Szkoda że się zakończyło bo miałem na celowniku 622 upadki Bunga ![]()
No teraz to juz nieco za pozno. Impreza byla, nagrody rozdane czekaja na wysylkę. Tylko nie wiem, czy miejsce na pólce znajdziesz … ![]()
Taaaa, musze dużo miejsca przyszykować! ![]()
Oj tam, oj tam. Kupisz nowy regał i styknie. ![]()
Ty tez szykuj miejsce na puchar! ![]()
Woooooow, ten znów puchar dostał…
Tak sobie o mnie pomyslą…
Juz kolejny. Jade dzis do Ikei po najdrozszą szafę na takie rekwizyty…
W szafie chcesz puchar zamykać?
Toz to musi byc witrynka, przeszklona, zeby bylo widać.

No wlasnie o takie cos mi chodzilo, tam bede trzymal te trofea…
A adres acan, znasz [pamiętasz]? ![]()
Bo chyba nie było o tym mowy ![]()
Anyway…
Byłem pierwszym gratulującym inicjatywy i pomysłu,bede więc teraz ostatnim który podziękuje.Bo poza podziwem dla inwencji i [jak zwykle] pasji,winni jesteśmy wdzięczność za zagospodarowanie części tego forum w sposób niebanalny i daleki od wszelkiej sztampy. ![]()
Sláinte!!!
Nie jesteś ostatni, ja będę bardziej ostatnia, która podziękuje za zabawę w szukano ![]()
Fajnie było, chociaż coraz trudniej, ale się skończyło. Dziękuję ![]()
Jestem nieco zabiegany, ale spokojnie. Prędzej czy póžniej z każdą wspomnianą osobą skontaktuję się, by ustalić niezbędne sprawy.
No cóż, konkurs skończył się przedwcześnie, bo z początkiem lutego zapowiadało się u mnie trochę więcej wolnego czasu … ![]()
No i mam teraz dylemat, czy dziękować i odebrać @gra pierwszeństwo bycia ostatnią, czy nie dziękując zostać gburem poprzez uprzejme zachowanie wobec kobiety?
![]()
Ja tam sie cieszę, ze czasu Ci zabraklo ![]()
![]()
Z jednej strony trochę szkoda, że jeszcze z jednej setki nie zmogliśmy, ale z drugiej strony sam konkurs i tak przekroczył o kilka setek najśmielsze przypuszczenia biorących w nich udział.
Do bajek 1001 nocy troche zabraklo.
A ile ich naprawde było?