nie ma sprawy, ja na razie zakotwiczylam w Hiszpanii i bez koniecznosci ruszac sie nie mam zamiaru.
Juz jest, zastartowal w styczniu. Na razie się rozkręca.
Kto taki?
Nie kto a co?
Konkurs
A no fakt. Na razie nie wiadomo, kiedy się skończy, ale nagródki jakieś przewiduję, choć już nie taki wysyp.
Myslalem o jeszcze jednym, ktory jest juz gotowy do publikacji.
Szkoda że się zakończyło bo miałem na celowniku 622 upadki Bunga
No teraz to juz nieco za pozno. Impreza byla, nagrody rozdane czekaja na wysylkę. Tylko nie wiem, czy miejsce na pólce znajdziesz …
Taaaa, musze dużo miejsca przyszykować!
Oj tam, oj tam. Kupisz nowy regał i styknie.
Ty tez szykuj miejsce na puchar!
Woooooow, ten znów puchar dostał…
Tak sobie o mnie pomyslą…
Juz kolejny. Jade dzis do Ikei po najdrozszą szafę na takie rekwizyty…
W szafie chcesz puchar zamykać?
Toz to musi byc witrynka, przeszklona, zeby bylo widać.
No wlasnie o takie cos mi chodzilo, tam bede trzymal te trofea…
A adres acan, znasz [pamiętasz]?
Bo chyba nie było o tym mowy
Anyway…
Byłem pierwszym gratulującym inicjatywy i pomysłu,bede więc teraz ostatnim który podziękuje.Bo poza podziwem dla inwencji i [jak zwykle] pasji,winni jesteśmy wdzięczność za zagospodarowanie części tego forum w sposób niebanalny i daleki od wszelkiej sztampy.
Sláinte!!!
Nie jesteś ostatni, ja będę bardziej ostatnia, która podziękuje za zabawę w szukano
Fajnie było, chociaż coraz trudniej, ale się skończyło. Dziękuję
Jestem nieco zabiegany, ale spokojnie. Prędzej czy póžniej z każdą wspomnianą osobą skontaktuję się, by ustalić niezbędne sprawy.
No cóż, konkurs skończył się przedwcześnie, bo z początkiem lutego zapowiadało się u mnie trochę więcej wolnego czasu …
No i mam teraz dylemat, czy dziękować i odebrać @gra pierwszeństwo bycia ostatnią, czy nie dziękując zostać gburem poprzez uprzejme zachowanie wobec kobiety?
Ja tam sie cieszę, ze czasu Ci zabraklo
Z jednej strony trochę szkoda, że jeszcze z jednej setki nie zmogliśmy, ale z drugiej strony sam konkurs i tak przekroczył o kilka setek najśmielsze przypuszczenia biorących w nich udział.
Do bajek 1001 nocy troche zabraklo.
A ile ich naprawde było?