Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

nie ma sprawy, ja na razie zakotwiczylam w Hiszpanii i bez koniecznosci ruszac sie nie mam zamiaru.

2 polubienia

Juz jest, zastartowal w styczniu. Na razie się rozkręca.

3 polubienia

Kto taki? :thinking:

Nie kto a co?
Konkurs :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

A no fakt. Na razie nie wiadomo, kiedy się skończy, ale nagródki jakieś przewiduję, choć już nie taki wysyp.
Myslalem o jeszcze jednym, ktory jest juz gotowy do publikacji.

1 polubienie

Szkoda że się zakończyło bo miałem na celowniku 622 upadki Bunga :slight_smile:

1 polubienie

No teraz to juz nieco za pozno. Impreza byla, nagrody rozdane czekaja na wysylkę. Tylko nie wiem, czy miejsce na pólce znajdziesz … :grin:

3 polubienia

Taaaa, musze dużo miejsca przyszykować! :slight_smile:

2 polubienia

Oj tam, oj tam. Kupisz nowy regał i styknie. :wink:

1 polubienie

Ty tez szykuj miejsce na puchar! :slight_smile:

1 polubienie

Woooooow, ten znów puchar dostał…

Tak sobie o mnie pomyslą…

Juz kolejny. Jade dzis do Ikei po najdrozszą szafę na takie rekwizyty…

2 polubienia

W szafie chcesz puchar zamykać?
Toz to musi byc witrynka, przeszklona, zeby bylo widać.
image

2 polubienia

No wlasnie o takie cos mi chodzilo, tam bede trzymal te trofea…

1 polubienie

A adres acan, znasz [pamiętasz]? :innocent:
Bo chyba nie było o tym mowy :thinking:
Anyway…
Byłem pierwszym gratulującym inicjatywy i pomysłu,bede więc teraz ostatnim który podziękuje.Bo poza podziwem dla inwencji i [jak zwykle] pasji,winni jesteśmy wdzięczność za zagospodarowanie części tego forum w sposób niebanalny i daleki od wszelkiej sztampy. :beers:
Sláinte!!!

3 polubienia

Nie jesteś ostatni, ja będę bardziej ostatnia, która podziękuje za zabawę w szukano :slight_smile:
Fajnie było, chociaż coraz trudniej, ale się skończyło. Dziękuję :slight_smile:

4 polubienia

Jestem nieco zabiegany, ale spokojnie. Prędzej czy póžniej z każdą wspomnianą osobą skontaktuję się, by ustalić niezbędne sprawy.

1 polubienie

No cóż, konkurs skończył się przedwcześnie, bo z początkiem lutego zapowiadało się u mnie trochę więcej wolnego czasu … :wink:
No i mam teraz dylemat, czy dziękować i odebrać @gra pierwszeństwo bycia ostatnią, czy nie dziękując zostać gburem poprzez uprzejme zachowanie wobec kobiety? :sweat_smile: :thinking:

2 polubienia

Ja tam sie cieszę, ze czasu Ci zabraklo :crazy_face::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Z jednej strony trochę szkoda, że jeszcze z jednej setki nie zmogliśmy, ale z drugiej strony sam konkurs i tak przekroczył o kilka setek najśmielsze przypuszczenia biorących w nich udział.

3 polubienia

Do bajek 1001 nocy troche zabraklo.
A ile ich naprawde było?

2 polubienia