Bajki bajkami, ale dobrze, że nie dobiliśmy do
Ꝏ granic ludzkiej głupoty
Gdybym się teraz za taki konkurs zabierał, chyba bym wprowadził pewne ograniczenia. Nie wiem, czy na przykład daty były dobrym pomysłem. Ale to dzięki nim aż tyle tych liczb można było znaleźć. W moim zamyśle byly jednak poszukiwania w rodzaju “15 minut kwadransu” czy “12 miesięcy roku”. Mysłę ze w takiej sytuacji bysmy tak daleko nie zaszli. Teraz to juz sam nie wiem co lepsze. Wynik 604 jest całkiem niezly i raczej spowszednienie konkursu również moglo byc powodem, ze się zakonczył.
Niedlugo będą kolejne. Niech najpierw z tym ostatecznie zakończę a potem sprecyzuję reguły zabawy z wyrazami.
Zebranie na forum 5 osob w tym samym czasie juz jest sukcesem
W moim odczuciu z tymi datami sytuacja trochę wymknęła się spod kontroli, ale faktycznie wówczas konkurs zakończyłby się szybciej.
A potrwał by dluzej gdyby daty wyłączyć z opisu…
Przecież ja jestem nadzwyczaj spokojnym człowiekiem
Jak widać,nie ma się o co martwić bo mamy juz coś nowego,w moim odczuciu,znacznie ciekawszego,już choćby dlatego że można to rozwijać w nieskończoność.
Aż mnie samemu pomysły do głowy przychodzą
To coś nowego najprawdopodobniej będzie trwać do końca roku 2024. Oczywiście nie ma przeszkód by organizować następne. Będzie wystarczająco dużo czasu na zdobycie odpowiedniej ilości punktów. Na ok. pół roku przed zakończeniem gry powinna się wyklarować sytuacja z premiowanymi miejscami. Na dzień obecny będą co najmniej dwa, pierwsze i losowe z pozostałej połowy najlepszych. To tak wstępnie. Może będą trzy.
Wiem, że ludzie nie grają dla nagród, ale jak coś się symbolicznego trafi, to przecież nie zaszkodzi.
Ja grywam nie dla nagród ale dla podium.Ewentualnie pozycji punktowanej czyli od 1-6.Tak było zawsze w sporcie,na igrzyskach…
Dla mnie nic nie stoi na przeszkodzie by sobie ubarwiać wyobrażeniami
Tylko czy…Za 4 miesiące gdy róznica miedzy np. 2 zawodnikiem a 4 ,bedzie ponad 20 punktów,uda sie utrzymać atrakcyjność zabawy?No bo to wiąże się z frekwencją…
Na starym forum miałbyś codziennie po 6-10 startujących.Tu mamy stałą grupę,chyba 5 osób i nie zanosi się na zmiany…
Pewnych spraw nie przeskoczymy. Nie rozdwoimy się, a nie mam zamiaru kogokolwiek prosić o frekwencję. Czasem można przeczytać między wierszami postękiwania, że tworzą się tu grupy wzajemnego wsparcia a kuźwa kto komu broni zagrać razem z nami?
Dopóki będzie, chociaż 4 chcących się bawić, będziemy działać. Jak będzie mniej, wtedy pomyślimy co dalej.
Pamiętam takie pierdy mamucie ze starego forum…
A gdyby przyjąć że “tworzy się owe grupy” to CO Z TEGO???
Nie podoba sie to załóż swoją!
Masz coś do powiedzenia to powiedz to!Bo ja Ci nie zabronie.Ani ta moja"mafia"
To są skutki upowszechniania w społeczeństwie strachów przed bliżej nienazwanymi,obcymi [Niemcami,cyklistami,masonami itp].Jak bałwan nie wie o czym gada to zawsze znajdzie jakieś ujście dla swych emocji…
Islamce krzyczą wg.tej samej mantry"śmierć Ameryce!"choć na ogół żaden z nich nie ma pojęcia co jest za najblizszym zakrętem…
Nie wiedziałem jednak że to dalej tu trwa…Ty wiesz zapewne więcej bo piszesz w czasie terazniejszym.Szok…Myślałem że przynajmniej ten rodzaj "ospy"lub "wszawicy"został na starym dozgonnie
Miło, że pamietasz, @collins02 Może znów zacznę coś sklejać, choć z czasem, jak zwykle, nie za bardzo.
Pamietam bo to były pierwsze tego typu emocje dla mnie a poza tym, niemal zawsze trafiałeś z tematem