To zmienic figury na postaci? Albo sylwetki?
Zaraz to nie bylo 110 KM?, czyli sie 111 nie liczy?
To ponawiam.zanim ktos uprzedzi
111 mostow itd…
Mam nadzieje, ze poprawka przejdzie
Moim zdaniem sylwetki są ok. I powinnaś konkretnie napisać, że sylwetki, to wtedy wyraz postaci będzie jeszcze wolny i komuś się może przydać kiedyś
Ok.
Zaraz zmienie.
110 i 111 ok
Trzeba sprawdzic, czy nie bylo juz sekund. Ja nie moge teraz sprawdzic, bo do jutra jestem poza domem.
Jesli nie bylo, to 112 przechodzi i szukamy 113
Ja nie umiem sprawdzic co juz bylo
A godziny były?
Godziny byly
24 godziny doby (Joko)
Jak wroce, dam linka do zebranych juz wszystkich odpowiedzi
Zeby sprawdzic, co juz bylo, jest teraz tylko jedna mozliwosc, przeczytac odpowiedzi.
Jutro jak zdaze, zapisze wyrazy i zrobie linka do wszystkich aktualnych odpowiedzi.
112 km2 radomskiego
Radom (miasto na prawach powiatu) mazowieckie 213 029 112 km² 100%
Więcej: https://www.polskawliczbach.pl/Powiaty
113 polskich" Nowych Wsi"
Tyle wsi nosi nazwę Nowa Wieś
Najpolularniejsze nazwy wsi w Polsce (wraz z ilością miejscowości tak nazwanych) to: Nowa Wieś (113), Dąbrowa (93), Zalesie (86), Dąbrówka (65) oraz Józefów (47).
wg polska w liczbach.pl/wsie
za kilka godz. wyjeżdżam na dłużej (bez netu prawdopodobnie), więc podaję już teraz. Może być?
Sekundy byly 87 sekund.
@benasek można użyć forumowej wyszukiwarki, do konca nie znam jej mozliwosci, w kazdym razie w danym pytaniu mozna wyszukiwac slowa kluczowe, troche to skomplikowane, ale działa.
Sekundy byly przy 87
87 sekund kogos tam - tytuł książki (Gra)
Tak zgadza się można tak tez próbować
113 gmin województwa zachodniopomorskiego.
To ja dodam 114 kosciolow, czlonkow Konferencji Kościołów Europejskich
Niestety nie da sie to w trzech słowach, bo KKE to nazwa wlasna.
Utworzona w 1959 r. Konferencja Kościołów Europejskich jest wspólnotą 114 Kościołów tradycji anglikańskiej, prawosławnej, protestanckiej i starokatolickiej oraz ponad 40 organizacji stowarzyszonych w całej Europie
Za ekumenia pl
Gminy byly przy 35
35 gmin Mazowsza (Bingola)
KKE to takze skrot Krajowej Komisji Etycznej a pewnie i ze 100 innych instytucji. Szukamy dalej 113