Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

Wygraj. Ktos musi.

1 polubienie

121 zabitych,snajpera D.Johnsona

Tutaj, gdyby udalo sie znaleźć info o innych ewakuacjach z Triglava, byloby nie do zaliczenia. Jednak ja o innych nie wiem i w jezyku polskim takich info nie znalazlem. No i kuchnia nie jestem zlosliwy, bo pewnie gdzies tam jakas informacja z jakiejs innej ewakuacji w necie jest. Ja jednak nie znalazlwm, wiec zaliczam Ufff
Paskudna ta 120 byla.

Tu byloby ok, ale wczesniej juz było

121 wulkanów Jawy.

Szulamy 122

Sorry ale nie widze.Wszedzie o 120 a nie powinno sie przeskakiwać numerow…

122 męczenników wojny domowej

2 polubienia

5 h temu bylo podane więc mogles nie zauważyć

1 polubienie

Ciekawie, to juz czarny rycerz podał. Napisalem, czemu nie mozna zaliczyc.
Bo sa rozne ilosci tych męczenników i podalem przyklad na 522 rowniez w wojnie domowej

1 polubienie

Jedenescie jedenastek czyli zubożonych tuzinów.
Glowa mnie juz rozbolala od jednoczesnego liczena na cud i studiowania slownika synonimów.
To ostatnie ma tę zalete, że slownictwo wzbogaca.

Jedenascie jefenastek to 11 czegos tam a my teraz szukamy 123

Wtedy to spałem chyba jeszcze…
Niemniej chodzi mi o to by trochę ograniczyć ten niekończący się strumien dywagacji i komentarzy bo to idzie w setki a ja nawet na emeryturze, nie będę chciał siedzieć przy lap topie, przez cały czas.
Wiążące powinno być Twoje,“szukamy np. 122”.I nic innego.

1 polubienie

@collins02 oczywiscie nie przeskakujemy. Tam odbylo się to dlatego, bo z poczatku uwierzylem w te 120 odmian tulipanów i dalem wulkany Czarny rycerz mnie z bledu wyprowadzil i z tą 120 kilka godzin trwalo.

1 polubienie

Ja juz sie pogubilam 123 powiadasz?

Oczywiście zgadzam się, ale czasem komentarze wymagają jakichs uwag.Jestem jak najbardziej za porzadkiem w tej grze.
Szukamy 123

2 polubienia

Mozna by zrobic dodatkowo edycje prawidlowych odpowiedzi, żeby wyroznialy się z “dywagacji” - mogę uzyc koloru moderatora na przykład - bedzie czytelniej.

1 polubienie

123 autobusowa linia warszawska

1 polubienie

Tam jest ich 302…

3 polubienia

Jakby ich wszystkich tyle bylo, to byloby prawidlowo, ale ich tam jest wiecej

2 polubienia

Ale linia autobusowa nr 123 w Wawie jest tylko jedna.

1 polubienie

123 cykle obrotowe zaborów? :smile:

3 polubienia