Proszę bardzo:
175 zawodników pływania artystycznego
Brawo!
Że niby ja?? No weś i a ić …
Absolutnie chcę zdementować takie plotki i proszę nie adresować względem mnie takich pomówień.
Jeśli sapniesz z oburzenia tak głośno, że usłyszę, to może przestanę.
Lubisz sapanie? Hmmm …
Już dawno się tak nie śmiałam.
Niezły jesteś
Do usług.
Dzięki. Jak czegoś nie będę wiedziała, to się zgłoszę!
Nie jestem pewien czy mecze nie byly. Niech @benasek sprawdzi
Nie wyszukało mi frazy “mecz”. Nawet o meczeniu kóz nic nie było.
nie mogę czekać na 178, obowiązki wzywają
179 past Hanny Szymanderskiej
Ja sie tak nie bawie, 179 hiszpanskich skal w morzu.
Wiekszych lub mniejszych.
Zawsze można jedną zgubic to bedzie 178 (przypomne o wyspie Perejil, o ktora czasem upomina sie Maroko, a raczej kozy, ktore sie tam pasą, to będzie 178…)
Jedzie na wakacje, ale chociaz na chwile opuszcza towarzystwo i zaglada tu mimo roznych burz i zamieci…
No dobra, z tymi zamieciami nieco przesadzilem…
No moze jakas burza piaskowa?
Za chwilę zaopiekuję sie Waszymi odpowiedziami a w miedzyczasie informuję, ze we wczorajszej zagadce z morzem w moim odczuciu najlepiej odpowiedział Bingola z Moldawią
Piszesz tak jakbyś sam nie był pewien…
A pytanie dotyczyło kraju który dostępu do morza nie ma a le z którego owo morze widać…I ma być w miarę blisko Polski…
O ile nie widać morza z jakiegoś szczytu górskiego w Czechach lub na Słowacji,po prostu nie ma innej możliwości.Andora jest daleko i raczej położona w dolinie…
No to mamy orła!
A bo nie jestem tak do konca pewien. Zadalem zagadkę, bo mnie pobyt w San Marino zainspirowal. A ze jestem z reguly ostrozny w swoich odpowiedziach, to tak rzeczywiscie moglo wygladac, ze nie jestem pewien.