Aaaaa…O San Marino nie pomyslalem a tam gor i to na malutkim obszarze, nie brakuje…
San Marino (miasto) jest odlegle od morza o ok 20 km. Morze z jego szczytu widac, wczoraj tu zapodalem fotkę.
Wedlug mnie reprezentanci plywania artystycznego sa pojeciem zbyt ogolnym dla liczby 175.
Do 174 uwazam, ze mozna zaliczyc, ale tu dla 175 prosilbym o cos innego.
Dlatego zapytalam o te bliskosc kraju i punktu od ktorego zaczynamy mierzyc odleglosc do punktu widokowego.
W linii prostej chyba faktycznie do Moldawii będzie blizej liczac np. Z Warszawy? Ale roznica minimalna. Samochodem dalej, bo trzeba objechać czesc Adriatyku.
Ranking z dn 21.9.2023
- Bingola 51p
- benasek 37p
- collins02 22p
- czarny rycerz 21p
- .joko 17p
- Gra 11p
- okonek 7p
- ihtiel 5p
- Nunu 1p
- Vilemo 1p
- ciekawie 1p
W klasyfikacji punktowej do p 174 prowadzi Bingola a ogolnej czarny rycerz
Szukamy 175
Chodzilo o Polskę czyli domyslnie jakikolwiek obszar nalezacy terytorialnie do kraju.Do miejsca z ktorego widac moze w Moldawii jest do najblizszego punktu w Polsce blizej niz z San Marino do takiegoż punktu.
No tak, z Rzeszowa na pewno
Brawo Wy!
Czekam na 1333 bo mam propozycję.
Czym się różni klasyfikacja punktowa od ogólnej? Ważny jest styl czy co?
- punktowa - najwięcej numerków wymyślił
- Ogólna - jego jest najwyższy (ostatni) numerek.
Dzięki.
Dzieki takiemu obrotowi sprawy osiagamy dwie wazne rzeczy:: W tym konkursie jak na razie kazdy ma szansę wygrać, nawet ten co przyjdzie tu dopiero za jakis czas. Doceniony zostanie i rowniez wygra takze ten, ktory zdobędzie największą liczbę punktów.
Ofiary byly przy 55
55 ofiar gwinejskiego Antonowa - Bingola
No to"zabitych w Mumbaju"
Nagroda jest wiadoma czy to będzie niespodzianka?
Ale przeciez zabitych w Mumbaju jest zdecydowanie wiecej niz 175
O nagrodę tak naprawdę nikt nie pytał. Samemu z siebie pisać jakos chyba nie wypadało, tym bardziej, ze to będą raczej male nagrody. (Nagródki)
Pomijam fakty tego typu jak koniec swiata czy nagly zanik mojej pamieci …
Chodzi o zamachy z dwóch dni, kilkanaście lat temu.Myslalem ze pod zdjęciem jest artykuł…Jestem jednak w pracy i nie potrafię na tym komputerze tak jak trzeba…https://pl.wikipedia.org/wiki/Zamachy_w_Mumbaju_(2008)
No!!!
Jest chodzi o link, teraz chyba jest dobrze.
175 funtów = 79,4 kg (ale kg chyba już były)
może:
175 funtów = 0,0794 tony?
https://convertermaniacs.com/pound-to-kilogram/175-lbs-to-kg.html?