Zajrzałam do linka.
Cóż wydawało mi się, że znam j. polski, ale okazuje się, że z tekstu nic nie rozumiem
Co to jest GPT bez względu na numerek? Silnik chatbota? Albo: model językowy? Architektura głębokiego uczenia? Dalej już nie brnęłam
Zgadza się, ale ta musisz sie z tymi zamachami i ofiarami zmiescic w trzech słowach.
Wielokrotnie mialem przyklady nie podlegajace dyskusji, lecz nie dalo się tego zapisac tak krotko.
No to raz jeszcze…175 zabitych w Mumbaju.Sa 3 słowa choć pojedyncze litery miały się nie liczyć…Linka raz jeszcze chyba wstawiać nie muszę?
Gra, ta wartosc jest przyblizona. Nie ma znaczenia, z jaką ilością miejsc po przecinku… To nie jest przyklad typu 144 sztuki w grosie czy 12 w tuzinie a zamiana z pewnym przyblizeniem jednej wartosci na inną.
Collins, jesli z informacją ze w podanym w linku czasie w Mumbaju z powodu atakow terrorystycznych zobito 175 zabitych osob zmiescisz sie w TRZECH SLOWACH to takie stwierdzenie mozna zaliczyc.
Tego sie raczej nie da zrobic, wiec ten przyklad sie nie nadaje.
Musiałeś czytać do końca??
Aczkolwiek wydaje mi się, że jest to jakaś literówka-cyfrówka akurat w tym artykule, bo w innych źródłach podają tylko 175. Po prostu podałem jakieś trefne źródło.
Tez uwazam, ze to literowka . Pozostale zrodla podają tylko 175
W takim razie 175 zaliczone
Szukamy 176
176 i 177 podałem trochę wyżej, “domniemywując”, że 175 Bingoli będzie zaliczone.
Aczkolwiek nie chcę krakać, ale z perspektywy czasu podejrzewam, że do 177 możesz mieć pewne zastrzeżenia.
I przy okazji …
178 KM guinnessowego sedana
Ojjj… Musiałeś pisać o koniach mechanicznych? Miałam je przygotowane do innej liczby
A wczesniej koni mechanicznych to juz nie bylo?
Nie było, dlatego je przygotowałam, ale przygotowanie diabli wzięli, bo kolega już je teraz użył.
No to pozostaje sie zastanowic czy moc klaczy mechaniccznwj jest taka sama jak ogiera? W kobcu ten kon to wystepuje poza ukladem SI.
Mógłby ktoś 179 wymyślić, bo mam już 180 i nie mogę napisać, dopóki nie ma 179.
179 chwil szkolnej laby
Rozpoczęcie roku szkolnego 2023/2024 Rok szkolny rozpocznie się 4 września 2023 roku (poniedziałek), a zakończy 21 czerwca 2024 roku (piątek). Tym samym uczniów czeka 187 dni nauki i 179 dni wolnych od szkoły.
Chwil, bo wiadomo, dobre trwa krótko…
180 - trzy kopy snopów.
@joko patrząc na historię, to Benasek może przyczepić się do kopy, która już przewijała się w okolicach 60.
Dam więc:
180 stopni kąta półpełnego, żeby mógł zanegować stopnie lub kąty.
179 podałam po @czarnym rycerzu, który podał 176 i 177. - wczoraj.
Powtórzę: