Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

…w skali junior do @benasek :innocent:

Jak jeszcze napiszesz, z jakim filmem można skojarzyć to auto, to już chyba sobie na twoje zdrowie drinka zrobię i wypiję rzecz jasna …

1 polubienie

yyy…z tym …-latkiem? :thinking:

Fiat 126 p
Aż do Estonii (Talin) i z powrotem takim, jeździliśmy :wink:
Fajnie było :upside_down_face:

2 polubienia

fiat 126p

Za twoje zdrowie Nunu :tropical_drink: :grin:

1 polubienie

Ja najdalszy rajd maluchem zrobiłem trasa Ostroróg - Jarocin plus powrót.

Ale przeżyło się to i owo w tym wehikule, nie powiem … :grin:

2 polubienia

W takim maluchu??? :astonished:

1 polubienie

Takiego 126 rodem z Tychów? W jakiej konserwie to trzymali?
Jest to mozliwe. Dla niektorych ten pojazd to byly oszczędności zycia i niczym futro z gronostajow polaczone z rodzinna szkatulą

2 polubienia

Takim maluchem uczyła mnie na prawo jazdy pewna brzydula z ładnymi kształtami …
Miałem kompletne rozdwojenie jaźni, bo tak jak kształtna tak brzydka …

3 polubienia

A jak już się udało z niego wydostać to dopiero było przeżycie :crazy_face:

2 polubienia

A tam zaraz brzydka.
A może dobre serduszko miała?

2 polubienia

W takim albo podobnym. jeździło się modelami co miały jeszcze ręczny rozruch, jeździło takimi, co rozruch był kijem przy silniku … Dużo by opowiadać.

2 polubienia

Ja na maluszku to zrobilam uzupenienie prawka. Nie lubie prowadzic auta, ale niestety czesto jest to koniecznosc i pierwsze mialam a przepisach minimum 16 lat. Ujezdzalam domowa syrenke, warszawe sasiada daczke wiecznie pijanego kolegi. Tatus na kontrakcie, mama Bog wie gdzie. W kazdym razie byl szczesliwy, ze ktos trzezwiejszy od niego tym autem jezdzi
Tak na marginesie? Po kielichu za kierownice nie wsiądę.

1 polubienie

…ale jak już ruszył po wstępnym “kasłaniu” w zimie…ach co to była za radość! :hugs:

1 polubienie

już się kiedyś na pytamy chwaliłem, że zamiast za wajchę biegów łapałem za jej nogę. By mi jeszcze bardziej utrudnić żywot, przyłaziła na te kursa ze mną w okrutnej mini …

Ale jej brzydota albo no dobra, nie mój gust skutecznie wywiewała wszelkie ciekawe pomysły z mojej strony. Poza tym prowadziła kurs z mężem, ale ten jej mąż to już prawie dziadek był …

1 polubienie

Siostra sąsiadki kiedyś sprzedała starego malucha. Na odchodne życzy nabywcy " i żeby się panu dobrze jeździło. A jej wtedy 4 letni synuś: i żeby się panu tak ciągle nie psuł jak nam…

1 polubienie

W takim BMW (Bardzo Mały Wóz), to małe wesele można zrobić. Na filmie zmieściło się 11 gości, ale rekord wynosi 16, więc krzesła na weselu znajdą się nawet dla teściów i pradziadka.

2 polubienia

Taką nie skonsumowaną miłość, to się baaaardzo długo pamięta… :innocent:

2 polubienia

Ojej , ale byles wybredny?
Ja mialami pewnie zyje czyli mam, znajomka, chłopak model. Ale jakos mutacji nie przeszedl glos kastrowanego slowika :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

1 polubienie

Ja nic o nieskonsumowanej miłości nie pisałem … :grin:

2 polubienia