…w skali junior do @benasek ![]()
Jak jeszcze napiszesz, z jakim filmem można skojarzyć to auto, to już chyba sobie na twoje zdrowie drinka zrobię i wypiję rzecz jasna …
yyy…z tym …-latkiem? ![]()
Fiat 126 p
Aż do Estonii (Talin) i z powrotem takim, jeździliśmy ![]()
Fajnie było ![]()

Za twoje zdrowie Nunu
![]()
Ja najdalszy rajd maluchem zrobiłem trasa Ostroróg - Jarocin plus powrót.
Ale przeżyło się to i owo w tym wehikule, nie powiem … ![]()
W takim maluchu??? ![]()
Takiego 126 rodem z Tychów? W jakiej konserwie to trzymali?
Jest to mozliwe. Dla niektorych ten pojazd to byly oszczędności zycia i niczym futro z gronostajow polaczone z rodzinna szkatulą
Takim maluchem uczyła mnie na prawo jazdy pewna brzydula z ładnymi kształtami …
Miałem kompletne rozdwojenie jaźni, bo tak jak kształtna tak brzydka …
A jak już się udało z niego wydostać to dopiero było przeżycie ![]()
A tam zaraz brzydka.
A może dobre serduszko miała?
W takim albo podobnym. jeździło się modelami co miały jeszcze ręczny rozruch, jeździło takimi, co rozruch był kijem przy silniku … Dużo by opowiadać.
Ja na maluszku to zrobilam uzupenienie prawka. Nie lubie prowadzic auta, ale niestety czesto jest to koniecznosc i pierwsze mialam a przepisach minimum 16 lat. Ujezdzalam domowa syrenke, warszawe sasiada daczke wiecznie pijanego kolegi. Tatus na kontrakcie, mama Bog wie gdzie. W kazdym razie byl szczesliwy, ze ktos trzezwiejszy od niego tym autem jezdzi
Tak na marginesie? Po kielichu za kierownice nie wsiądę.
…ale jak już ruszył po wstępnym “kasłaniu” w zimie…ach co to była za radość! ![]()
już się kiedyś na pytamy chwaliłem, że zamiast za wajchę biegów łapałem za jej nogę. By mi jeszcze bardziej utrudnić żywot, przyłaziła na te kursa ze mną w okrutnej mini …
Ale jej brzydota albo no dobra, nie mój gust skutecznie wywiewała wszelkie ciekawe pomysły z mojej strony. Poza tym prowadziła kurs z mężem, ale ten jej mąż to już prawie dziadek był …
Siostra sąsiadki kiedyś sprzedała starego malucha. Na odchodne życzy nabywcy " i żeby się panu dobrze jeździło. A jej wtedy 4 letni synuś: i żeby się panu tak ciągle nie psuł jak nam…
W takim BMW (Bardzo Mały Wóz), to małe wesele można zrobić. Na filmie zmieściło się 11 gości, ale rekord wynosi 16, więc krzesła na weselu znajdą się nawet dla teściów i pradziadka.
Taką nie skonsumowaną miłość, to się baaaardzo długo pamięta… ![]()
Ojej , ale byles wybredny?
Ja mialami pewnie zyje czyli mam, znajomka, chłopak model. Ale jakos mutacji nie przeszedl glos kastrowanego slowika ![]()
![]()
![]()
Ja nic o nieskonsumowanej miłości nie pisałem … ![]()