…w skali junior do @benasek
Jak jeszcze napiszesz, z jakim filmem można skojarzyć to auto, to już chyba sobie na twoje zdrowie drinka zrobię i wypiję rzecz jasna …
yyy…z tym …-latkiem?
Fiat 126 p
Aż do Estonii (Talin) i z powrotem takim, jeździliśmy
Fajnie było
Za twoje zdrowie Nunu
Ja najdalszy rajd maluchem zrobiłem trasa Ostroróg - Jarocin plus powrót.
Ale przeżyło się to i owo w tym wehikule, nie powiem …
W takim maluchu???
Takiego 126 rodem z Tychów? W jakiej konserwie to trzymali?
Jest to mozliwe. Dla niektorych ten pojazd to byly oszczędności zycia i niczym futro z gronostajow polaczone z rodzinna szkatulą
Takim maluchem uczyła mnie na prawo jazdy pewna brzydula z ładnymi kształtami …
Miałem kompletne rozdwojenie jaźni, bo tak jak kształtna tak brzydka …
A jak już się udało z niego wydostać to dopiero było przeżycie
A tam zaraz brzydka.
A może dobre serduszko miała?
W takim albo podobnym. jeździło się modelami co miały jeszcze ręczny rozruch, jeździło takimi, co rozruch był kijem przy silniku … Dużo by opowiadać.
Ja na maluszku to zrobilam uzupenienie prawka. Nie lubie prowadzic auta, ale niestety czesto jest to koniecznosc i pierwsze mialam a przepisach minimum 16 lat. Ujezdzalam domowa syrenke, warszawe sasiada daczke wiecznie pijanego kolegi. Tatus na kontrakcie, mama Bog wie gdzie. W kazdym razie byl szczesliwy, ze ktos trzezwiejszy od niego tym autem jezdzi
Tak na marginesie? Po kielichu za kierownice nie wsiądę.
…ale jak już ruszył po wstępnym “kasłaniu” w zimie…ach co to była za radość!
już się kiedyś na pytamy chwaliłem, że zamiast za wajchę biegów łapałem za jej nogę. By mi jeszcze bardziej utrudnić żywot, przyłaziła na te kursa ze mną w okrutnej mini …
Ale jej brzydota albo no dobra, nie mój gust skutecznie wywiewała wszelkie ciekawe pomysły z mojej strony. Poza tym prowadziła kurs z mężem, ale ten jej mąż to już prawie dziadek był …
Siostra sąsiadki kiedyś sprzedała starego malucha. Na odchodne życzy nabywcy " i żeby się panu dobrze jeździło. A jej wtedy 4 letni synuś: i żeby się panu tak ciągle nie psuł jak nam…
W takim BMW (Bardzo Mały Wóz), to małe wesele można zrobić. Na filmie zmieściło się 11 gości, ale rekord wynosi 16, więc krzesła na weselu znajdą się nawet dla teściów i pradziadka.
Taką nie skonsumowaną miłość, to się baaaardzo długo pamięta…
Ojej , ale byles wybredny?
Ja mialami pewnie zyje czyli mam, znajomka, chłopak model. Ale jakos mutacji nie przeszedl glos kastrowanego slowika
Ja nic o nieskonsumowanej miłości nie pisałem …