Znalazłeś sie w zasięgu strefy flirtu towarzyskiego?
Ok. Już nie wnikam…
Lepiej nie wnikać
Ja tylko przypominam, że na razie od dłuższego czasu szukamy 205
ciekawe, kto pierwszy znajdzie, ciekawe …
konto 205 – Rozrachunki z tytułu zaliczek z odbiorcami i dostawcami…czyczego ma być?
takich rozrachunków były tysiące Nunu … Mój dziadek miał ich więcej, z drwalami się użerał, to wiem.
A te Twoje rozrachunki to czyje? Albo kogo?
Niektórzy sie widze rozkrencają
No właśnie, a lider Bingola był tak blisko …
Kolega Ziraael przesunął poprzeczkę o jedno oczko wyżej.
Teraz szukamy 206
Ja miałem 205 żołnierzy pszczyńskiego pomnika
206 kości dorosłego ludzia, osobnika, homosapiensa
Właśnie Ci pisałem, że poprzedniej odpowiedzi nie można zaliczyć i zasugerowałem taką, jaką teraz napisałeś.
Edit:
Przepraszam, człowiek był przy liczbie 32
Popraw tego człowieka
Bo się w międzyczasie zestarzałem i kości mojej czaszki się zrosły, zmniejszając ilość moich kości to chwalebnych 203
207 zintegrowanych przepisów Lidlomixa (ew. w Lidlomixie).
206 kości dorosłego mężczyzny - tak uważam będzie najlepiej
(Oczywiście, jak się zgodzisz)
Dlatego, bo ludź występuje nieformalnie w mowie potocznej, homosapiens nie jest napisany prawidłowo (homo sapiens) a osobnik to nie tylko człowiek, ale także zwierzę.
Cholera, jeśli tylko środowiska feministyczne nie będą przeciwstawiały się poprawie człowieka na mężczyznę, to niech zostanie 206 kości dorosłego mężczyzny.
Szacun za te 207… Zanim się do niej w tym tekście dokopałem … Już myślałem, że chcesz mnie strollować
Szukamy 208
Spokojnie, kobieta też prędzej czy później powinna się w tym konkursie przydać
Przeglądarka internetowa (w moim przypadku Chrome) posiada opcję wyszukiwania dowolnych fraz. Nie trzeba kopać, wystarczy zaufać algorytmowi.
Tak, wiem i ja też często z tego korzystam, ale tym razem nie przypuszczałem, że ten tekst taki długi …
No i sobie czytam, czytam a tu końca nie ma.
Czasem mam fazę na przeczytanie o czymś o czym mam niewiele pojęcia.
Tak chyba było i tym razem.