Można odpowiadać w języku niemieckim, w którym to można łączyć rzeczowniki ???
Taki Eierschalensollbruchstellenverursacher ułatwiłby zadanie i mógłby wiele wnieść do całości
Można odpowiadać w języku niemieckim, w którym to można łączyć rzeczowniki ???
Taki Eierschalensollbruchstellenverursacher ułatwiłby zadanie i mógłby wiele wnieść do całości
Nie można. Skoro byłoby można, to potem ktoś mógłby zapytać np o język walijski albo galicyjski a ja mogę się na nich nie znać …
Czy istnieje cos talkiego, ze nie mozna nowego slowa wymyslic? Jakem Lemoniada czyli Lem pokazał, ze tak, to jako adwokat diabła bronic pomyslu będę. Czy akurat do regul tej gry pasuje? Na pokladzie jest jeden kapitan .
Podobny problem był w odpowiedzi 183, dotyczącej ilości parametrów GPT.
Padła odpowiedz 183 miliardów parametrów GPT, a przecież poszukiwane nie są miliardy, bo tych jest nieskończona ilość.
.wg. najnowszej wiedzy oczywiście.
Do tej gry prawie nic nie pasuje, zaczynając w nią grać, trzeba się liczyć z konsekwencjami, najróżniejszego typu…
Kto się nie liczy, jest zagrożony rozczarowaniem …
Takie czasy
Spryciula…
Jeśli liczbą byłaby 5 i ktoś użyłby frazy 5 setek półlitrówki, byłoby to prawidłowo, mimo, że setek mamy również nieskończoną ilość.
No właśnie. Na wstępie była mowa o jakiś nagródkach dla zwycięzców, a nie było mowy o karach, jakie mogą spotkać uczestników konkursu.
.więc jak to jest
Ee kolego, dobremu batmanowi to zawsze wyjdzie sześć setek z pół litra
Konsekwencja nie jest synonimem kary. Może być synonimem następstwa.
Nie mam zamiaru tu nikogo karać, absolutnie nie mam.
Koty świadkami są, ale wiem, że i tak mało kto uwierzy …
Kot jest bardziej wiarygodny od prezesa…
Zgadza się, ale stare indiańskie przysłowie mówi, by nigdy nie bagatelizować ludzi głupich …
Ja to nazywam nie nie doceniaj przeciwnika
Podwójne zaprzeczenie ma swoj sens
Jeszcze jest cos, że w kazdym szalenstwie jest metoda?
Metoda nadaje się na kalambur.
Byłby birbant to by z tego kalambura zrobił, ale on gania po Europie …
Nalezy mu sie. Mam nadzieje, ze ta Europa to mu sie zatrzymala na Bugu i Narwi po wlasciwej stronie i nie usiluje swiata zbawic idac na Moskwe. Choc ja tez czasem die zastanawiam jak to rozwalicprzy minimum strat wlasnych
@birbant kocha zyc i oby takich bylo więcej
odjechanych pomysłów prezesa
211 jest wartością nieweryfikowalną, bo uznając odpowiedź za poprawną, prezes mógłby poczuć się niedowartościowany, albo zmotywowany do kolejnych odjechanych pomysłów.
Co Ty wypisujesz? Prezes niedowartościowany? On jest wartością narodową sam w sobie
nikt mu nie podskoczy
Cm juz były przy wzroscie Szaflarskiej, metry też chyba przy jakiejs wysokosci kościoła.