Uwazam, ze mozna zaliczyc, bo EG Kraków po wpisaniu w Google od razu pokazuje III europejskie igrzyska. Innych hasel nie znalazlem
Szukamy 254
To ja z lekkim wyprzedzeniem
254 parafie diecezji kieleckiej.
https://www.diecezja.kielce.pl/o-diecezji
Akapit dt. roku 1910
255 zalogantow niszczyciela Orizzonte.
No wlasnie a teraz ma 304
Jak te Twoje parafie z1970 roku diecezji kieleckiej uda Ci sie zmiescic w 3 sliwach, bedzie zaliczone
Na razie szukamy dalej 254
254 parafii kieleckich w 1910
254 parafii kieleckich 1970
Mogą byc tylko 3 wyrazy
Szukamy 255
255 zalogantow niszczyciela Orizzante
Tutaj nie mozna zaliczyc. W tekscie są podane dwie liczby, Twoja to maksymalna ilosc a w tekscie jest takze druga standardowa.
Szukamy 255
Bingola z czarnym rycerzem prowadzą
Szukamy 257
Zerknąłem trochę powyżej na konkursowe wpisy i znalazłem wcześniejszy wpis @ZiraaeL odnośnie 256. Nie wiem, czy przypadkiem jemu nie powinno zaliczyć się punktu za tą liczbę, bo nie chciałbym wyjść na skrytopunktokradzieja.
Tak, ale 256 to tylko jedna z trzech liczb podanych w źródle. Oprócz 256 są tam jeszcze 128 i 192 a więc wbrew regule “tyle i tylko tyle”
Ok, przyjmuję do wiadomości. Reguły konkursu są twarde, natomiast komisja nieugięta i nieprzekupna.
Może jakims nieznanym komisji piwem dalaby się przekupic?
Przejdzie??
Jak ktos bedzie chcial, to sie z pewnoscią przyczepi do czegos, jednak próbuję najobiektywniej jak się da ogarnąć tą zabawę choć czuję, ze od czasu ta czy ten nie jest zadowolony.
Przed chwilą doslownie kupilem sobie 5x Kolsch Bier
Nie przejdzie
Ja jestem niezadowolony jedynie z terminu ogłoszenia konkursu, gdzie spora jego część przypadła na moją nieobecność. Tak na poważnie zacząłem dopiero w drugiej setce. Miedzy 118 a 200 miałem wyraźnie ponad 40% skuteczności. Gdybym był tu od początku, to przekładając to na całość, byłaby realna szansa choć trochę postraszyć Bingolę.
Caly czas masz szansę.
Cichutko przypomnę, ze część miejsc jest premiowana i o tym wiadomo od pierwszych sekund gry. Tak tylko piszę, by potem nie bylo pretensji z niektorych stron…
Szanse są zawsze, ale zapał spada wraz ze wzrostem puli wyczerpujących się możliwości.
Tak się składa, że akurat Ty masz największe szanse. Chociaż z drugiej strony trzeba przyznać, że Bingola, to twardy zawodnik, zaprawiony przez lata rozwiązywania i układania zagadek. Z nim nie będzie łatwo … Ale trzeba próbować! Zycie jest pełne niespodzianek.