No i robotę chłop skończył i nie ma co robić

ech…
pustka, samotność, bezżenność

1 polubienie

Wymyśl sobie jakieś zajęcie, które polubisz.
A z tym znajdowaniem drugiej połówki, to czasem jest tak, że ona sama się znajduje nie wiadomo jak, nie wiadomo skąd.
I jest.
A może dopóki jeszcze nie jest zupełnie ciemno przeszedłbyś się troszkę by kości rozprostować?

2 polubienia

Mowilam na kurs tanca ???

1 polubienie

chłop już po 30, a Ty mu takie bzdury gadasz

nie mogę, bo mam wszy założone przez chirurga, miałem operację i teraz mnie boli wszystko

1 polubienie

No to popisz tutaj albo poczytaj coś lekkiego
Współczuję szwów.
Mnie nie bolały ani nie swędziały, a miałam cięcie od biustu do łona z wywalaniem flaków. Może w kroplówce jakiegoś znieczulacza mi podawali?
Swędziały dopiero jak się goiły. Pomagało mycie takie w miarę delikatne ciepłą wodą i mydłem szarym. Ale nie mogę ci tego polecić, bo nie wiem co Ci Twój lekarz kazał.

1 polubienie

Potwierdzam. Bez kobiety to można jedynie pić, grać na konsoli albo oglądać netflixa. Z kobietą można robić to samo ale z limitami. Dopiero jak wyniesiesz śmieci, położysz dzieciaka i zrobisz zakupy.

Bycie singlem jest ok. Problem zaczyna się w momencie w którym z jakiegoś powodu stajesz się niesamodzielny.
I ja się tego obawiam.

1 polubienie

Przynajmniej jesteś uczciwy.

1 polubienie

Jednostka arytmiczna pewnie. Muzyka mu w tańcu nie przeszkadza, tylko się nie przyznał.

To ożeń się a później będziesz pisał
ech…
pustka, samotność,żenność
:rofl:

4 polubienia

A skąd wiesz, że żona pozwoli mu tu pisać? :joy:

2 polubienia

Aż takiej to mu nie życzę.Powinien przed ślubem poważnie z nią porozmawiać o tym i całą jej rodziną,bo to poważne sprawy są.

3 polubienia

@dedlx Jak miałam 30 lat to się chajtałam dopiero. Mój 38 letni kolega chajtnął się miesiąc temu z dziewczyną którą poznał dwa lata temu.

Jak jej zacznie gadać to pozwoli, byle dał spokój.

o czym Ty mówisz? co ma to, że mając 30 lat się ożeniłeś do tego, że jestem już po 30 bezżenny?

@dedlx Że jakimś starcem nie jesteś :crazy_face:

1 polubienie

No bo tak to jest. Nikt za nas naszej pustki nie zapełni…

1 polubienie

no to wlasnie tymbardziej mnie dobiłeś, bo ja już po 30 a nawet nie znam żony, jeśli miałbym mieć jakąś

@dedlx Widzenie tunelowe. Czytaj całość:

Widzenie tunelowe. Czytań całość. Zwróć uwagę na swoje przekonania.

sorry, nie zauważyłem, bo wkurzyłem się po 1 zdaniu