No i stało sie...Oceńcie sami

Nie chcę nikogo skreślać i bardzo,ale to BARDZO chcę sie mylić w moich przewidywaniach.Niemniej uważam ze polski trener,jaki by dzisiaj nie był,nie ma nic do zaoferowania.A juz tym bardziej facet ze skompromitowanej ekipy europejskich trzecioligowych emigrantów-jaśków wędrowniczków.
Mam po dziurki wszelakie,oglądania naszych obrońców kopiących w stylu,lewa nóżka,prawa nóżka i do bramkarza.A w każdym razie,byle do tyłu!
Oraz tych rzekomo najlepszych których Sterling zostawia z tyłu na przestrzeni 3 metrów :face_with_raised_eyebrow:
Wiadomo ze teraz liczy sie jeden mecz i jest to sytuacja jakiej chyba nie było.Ale uważam ze Michniewicz nigdy nie zrobil nic takiego co by uzasadnialo jego wybór.

1 polubienie

A tak w ogóle…
Widać jak to kogo interesuje.
Krótko mówiąc,wszystko w doopie.Podobnie jak igrzyska…Nawet namiastki magla…A potem cierpiętnicze wspomnienia,jak to kiedyś na forum fajnie było…
A moze to ja sie mylę i jest coś więcej niz sportowe igrzyska?
Np. siłownia :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Jak portale sportowe najczesciej są na poziomie aut i “narzeczonych” sportowców a nie ich wynikow?
Dodając (niestety często dosc żałosny poziom umyslowy “gladiatorow”) i robienie z nich wyroczni? W kwestiach, o których często pojęcia nie maja?
To czasem wyglada jakby Martyniuk pisał doktorat z twórczości Pendereckiego a promotorami byli Kurski z Kamińską (o ile dobrze pamiętam te duchową siostrę Brystygierowej).
O poziomie ‘dziennikarstwa’ sportowego wole sie nie wypowiadac.

2 polubienia

Bardzo dobrze pamiętasz.
A i ocena trafna niestety.Upolitycznienie [za wskazanie tego inwalidztwa spoełecznego,będe po grób wdzieczny Kukizowi!] zaczyna siegać przez media,po sport.
Opluwanie Zosi Klepackiej było ekstremalnym chamstwem ale z polityki własnie wziętym.
I jesli dalej grzebać,podejrzewam ze trudno byłoby o niezależność…
Moze jedynie tam gdzie kasa ma wiekszą siłe…Czyli jedynie na poziomie futbolu klubowego…