No to czego się spodziewacie po wygranej

Ja po prezydencie Nawrockim spodziewam się kontynuacji prezydentury Dudy.

1 polubienie

Nie. Inny profil psychologiczny.
Moze tak byc, ze bedzie grac na najnizszych instnkach spragnionego miec wodza elektoratu.

2 polubienia

Nie. Będzie bardziej ostro. Wolałbym trzecią kadencje Dudy, niż Nawrockiego.

2 polubienia

Zobaczymy. Rewolucje upadaja, bo zjadaja je wlasne dzieci. Kaczynki zasial wiatr… jaka z tego bedzie burza? Cos tam niby rzad fachowcow ma powstac? Przynajmniej w wtobrazni prezesa…

1 polubienie

Głosowali na Nawrockiego ci o których Tusk zapomniał. A zapomniał że będzie musiał w pewnym momencie przekonać do Trzaskowskiego elektorat konserwatywny który na słowo LGBT dostaje białej gorączki. Wybory to sztuka kogo można zabrać przeciwnikowi a nie przekonywanie do siebie twardego elektoratu.

1 polubienie

Rząd ma jeszcze na tyle siły, by wprowadzić zakaz importu, sprzedaży i używania długopisów i piór.

2 polubienia

Jest podpis elektroniczny

1 polubienie

Zlikwidować taką możliwość asygnacji.

1 polubienie

Zlikwidować urząd prezydenta.

A calych gęsi? Jako surowca przebadanych weterynaryjnie zgodnie z normami UE?

1 polubienie

A ty wiesz że gęsim piórem na prawdę trudno się pisze?

Zakazać piór pochodzenia wszelakiego.
Nawet tych od dinozaurów oraz tych, które wypełniają poduszki.

Dzień Dziecka się nie skończył. On się dopiero zaczyna.

2 polubienia

Wiem. Ale ja z tego pokolenia co sie poslgiwalo bez problemu nieco ulepszonym modelem czyli oprawka i stalowkami. A do dzis mam slabosc to wiecznych pior.

2 polubienia

Dostałem na pierwszą komunię pióro parkera. Leżało lata bo kiedyś to był obciach.

Jaki obciach? No tak, lepiej bylo miec dlugopis Ballograf. I olowek z wkldami 0,5.
Mi Parkera ukradli z piórnika.

No właśnie wtedy pióro kulkowe było trendy. I tak ołówek z wkładami grafitowymi.

A objawem hipsterstwa bylo miec olowek i teemperowke. A jeszcze lebiej uzywac zuzytego skalpela chirurgicznego do ostrzenia

Tego nie pamiętam.

Do dzis takich olowkow uzywaja rysownicy z zacieciem artysta. O roznym poziomie twardosci wkladu.

2 polubienia

Tak nigdy nie rozumiałem tego HB itd