No to do dzieła,kibice!

Jak to jutro bedzie?
Do niczego nie zmuszam ale frustratom radzę jednak coś na wzór środków łagodzących.
Przyda sie :wink:

1 polubienie

Na pewnym forum, gdzie sobie czasem bywam, wynik z Argentyną wytypowałem prawidłowo, co udowadniam screenem:

Zachęcony sukcesem typuję, że dostaniemy jutro jeszcze większy wpiernicz, chociaż serce jeszcze bardziej mi się kraje.
Kraje mi się z innego powodu, ale to już inna bajka.

Polska - Francja : 0 - 4

3 polubienia

Kusisz…
No to do dzieła…
Polska-Francja 3:2

1 polubienie

Nie wiedziałem, że z kolegi taki optymist …

Takich nam trzeba a nie okrutników w naszych niewierzących …

Ty nie chciej wiedzieć, co ja o tych patałachach sądzę. Zresztą język polski takich słów nie posiada. No, ale to nie temat tego pytania, więc już się nie otwieram …

Ja WIEM co Ty sądzisz.
Ale do opiniowania zaprzegam tylko własne mniemanie.Sam wygrywam,sam przegrywam.Bilans mam średni ale jednak na plusie :innocent:

1 polubienie

Nie będę oglądać.

1 polubienie

Czyli powtórka z 82, gdzie, bodajże Kupcewicz z dystansu ustalił ten wynik. Ale to było w walce o brąz. Dziś za wysokie progi.
Będę jednak przekorny, a co mnie tam, 2:1.

2 polubienia

O tym samym pomyślałem. Pierwszy Mundial, który pamiętam. Dziś ten wynik jest niestety nierealny. Nie z obecnym stylem gry.
Wg. mnie scenariusz będzie podobny jak z Argentyną, więc typuję
Francja-Polska 2:0.

2 polubienia

Ostatnio coś trafiasz. Francja walnie dwie brameczki i będzie się przyglądać… :grinning:

1 polubienie

Moje przedmeczowe refleksje są takie, że, grając zachowawczo na remis, przegramy z kretesem, tylko otwarta gra daje nam jakąś szansę na korzystny wynik. Michniewicz zapowiada, że w ataku obok Lewego wystąpi Milik. To się sprawdziło z Arabami.
Ale jednocześnie ten sam Michniewicz powiedział, że jego marzeniem jest doprowadzić do rzutów karnych. Cały Michniewicz.
Obawiam się, że Francuzi narzucą jeszcze większe tempo niż Argentyńczycy i tu już widzę mankament z naszej strony, czy Polacy to wyrobią.
Do meczu kilka godzin.

Proponuję temat kontynuować w tym pytaniu, bo w temacie kolegi @Bond007 zdążyło się już mocno zagęścić.

2 polubienia

No niezupełnie. Wczoraj postawiłem 10 zł na 2:0 dla Argentyny, ale straciłem je przez niesfornego kangura :joy:

1 polubienie

20 euro przegrałem przez Belgów. Mój koleś zagarnął 80, bo jedyny z całego towarzycha wytypował ich wtopę… :man_shrugging:.

1 polubienie

Tak…Kupcewicz juz nie żyje…

1 polubienie

No tak ale za takie typowanie to nic nie wygrasz :wink:Żeby coś wygrać,musi być niespodzianka albo sensacja…
Styl gry można zmienić.
Niestety,nie da sie zmienic selekcjonera…

2 polubienia

Francuzi narzucą tempo jeśli im na to pozwolimy.Dlatego od początku nasi powinni zaatakować…Tyle ze my nie mamy praktycznie skrzydłowych.Pozostaje gra na Lewandowskiego i tym razem,opcja z Milikiem wydaje mi sie prawidłowa…
Boje sie jednak powtórki z tej ślamazarności :face_with_raised_eyebrow:

Dopiero wyladowalam i dotarlam do domu
A tu niespodzianki - swiatecznie, kolorowo i jak tam nasi?

1 polubienie

Przyzwoicie ale niestety,przegrywają.Gdyby wygrywali,nikt nie mógłby sie dziwić.

1 polubienie

Przegraliśmy ale tym razem bez wstydu. Najlepszy mecz Polaków na tym Mundialu!

5 polubień

Z pewnością.
Ale rozwój tej ekipy wchodzi w rachubę jedynie bez Michniewicza.Powolywanie Bielików i Kiwiorow to czysta bezmyślność granicząca z sabotażem.
Żaden człapiący po boisku pilkarz,nie powinien mieć prawa do koszulki z orłem.
Punktem wyjścia dla drużyny mającej piłkarzy ze wszystkich liczących się lig w Europie,powinno być ofensywne nastawienie plus WYBIEGANIE przynajmniej do poziomu Grosickiego.Do tego nie potrzeba talentu.Wystarczy chęć do gry i lekkoatletyczny trening.

3 polubienia

Wygrałbym wczoraj 30 zł stawiając 10. A na niespodzianki niezmiernie rzadko stawiam, bom po poznańsku zbyt skąpy, żeby ryzykować :wink: Raz tylko mocniej zaryzykowałem stawiając, że Usyk pokona Joshuę w pierwszej walce :slight_smile:

2 polubienia