Jak to jutro bedzie?
Do niczego nie zmuszam ale frustratom radzę jednak coś na wzór środków łagodzących.
Przyda sie
Na pewnym forum, gdzie sobie czasem bywam, wynik z Argentyną wytypowałem prawidłowo, co udowadniam screenem:
Zachęcony sukcesem typuję, że dostaniemy jutro jeszcze większy wpiernicz, chociaż serce jeszcze bardziej mi się kraje.
Kraje mi się z innego powodu, ale to już inna bajka.
Polska - Francja : 0 - 4
Kusisz…
No to do dzieła…
Polska-Francja 3:2
Nie wiedziałem, że z kolegi taki optymist …
Takich nam trzeba a nie okrutników w naszych niewierzących …
Ty nie chciej wiedzieć, co ja o tych patałachach sądzę. Zresztą język polski takich słów nie posiada. No, ale to nie temat tego pytania, więc już się nie otwieram …
Ja WIEM co Ty sądzisz.
Ale do opiniowania zaprzegam tylko własne mniemanie.Sam wygrywam,sam przegrywam.Bilans mam średni ale jednak na plusie
Nie będę oglądać.
Czyli powtórka z 82, gdzie, bodajże Kupcewicz z dystansu ustalił ten wynik. Ale to było w walce o brąz. Dziś za wysokie progi.
Będę jednak przekorny, a co mnie tam, 2:1.
O tym samym pomyślałem. Pierwszy Mundial, który pamiętam. Dziś ten wynik jest niestety nierealny. Nie z obecnym stylem gry.
Wg. mnie scenariusz będzie podobny jak z Argentyną, więc typuję
Francja-Polska 2:0.
Ostatnio coś trafiasz. Francja walnie dwie brameczki i będzie się przyglądać…
Moje przedmeczowe refleksje są takie, że, grając zachowawczo na remis, przegramy z kretesem, tylko otwarta gra daje nam jakąś szansę na korzystny wynik. Michniewicz zapowiada, że w ataku obok Lewego wystąpi Milik. To się sprawdziło z Arabami.
Ale jednocześnie ten sam Michniewicz powiedział, że jego marzeniem jest doprowadzić do rzutów karnych. Cały Michniewicz.
Obawiam się, że Francuzi narzucą jeszcze większe tempo niż Argentyńczycy i tu już widzę mankament z naszej strony, czy Polacy to wyrobią.
Do meczu kilka godzin.
Proponuję temat kontynuować w tym pytaniu, bo w temacie kolegi @Bond007 zdążyło się już mocno zagęścić.
No niezupełnie. Wczoraj postawiłem 10 zł na 2:0 dla Argentyny, ale straciłem je przez niesfornego kangura
20 euro przegrałem przez Belgów. Mój koleś zagarnął 80, bo jedyny z całego towarzycha wytypował ich wtopę… .
Tak…Kupcewicz juz nie żyje…
No tak ale za takie typowanie to nic nie wygrasz Żeby coś wygrać,musi być niespodzianka albo sensacja…
Styl gry można zmienić.
Niestety,nie da sie zmienic selekcjonera…
Francuzi narzucą tempo jeśli im na to pozwolimy.Dlatego od początku nasi powinni zaatakować…Tyle ze my nie mamy praktycznie skrzydłowych.Pozostaje gra na Lewandowskiego i tym razem,opcja z Milikiem wydaje mi sie prawidłowa…
Boje sie jednak powtórki z tej ślamazarności
Dopiero wyladowalam i dotarlam do domu
A tu niespodzianki - swiatecznie, kolorowo i jak tam nasi?
Przyzwoicie ale niestety,przegrywają.Gdyby wygrywali,nikt nie mógłby sie dziwić.
Przegraliśmy ale tym razem bez wstydu. Najlepszy mecz Polaków na tym Mundialu!
Z pewnością.
Ale rozwój tej ekipy wchodzi w rachubę jedynie bez Michniewicza.Powolywanie Bielików i Kiwiorow to czysta bezmyślność granicząca z sabotażem.
Żaden człapiący po boisku pilkarz,nie powinien mieć prawa do koszulki z orłem.
Punktem wyjścia dla drużyny mającej piłkarzy ze wszystkich liczących się lig w Europie,powinno być ofensywne nastawienie plus WYBIEGANIE przynajmniej do poziomu Grosickiego.Do tego nie potrzeba talentu.Wystarczy chęć do gry i lekkoatletyczny trening.
Wygrałbym wczoraj 30 zł stawiając 10. A na niespodzianki niezmiernie rzadko stawiam, bom po poznańsku zbyt skąpy, żeby ryzykować Raz tylko mocniej zaryzykowałem stawiając, że Usyk pokona Joshuę w pierwszej walce