No to ja przewrotnie, potraficie wybrać 5 najgorszych filmów?

Ale mogę ci polecić niszowy film

To nie ma nic do tego jaki gatunek.

ma dużo.

Ja nie mówię że Smoleńsk to dobry film, jest słaby. Ale Naprzyklad wolę już obejrzeć Smoleńsk niż te głupie polskie komedie z Karolakiem szycem itp… Dla mnie to słabsze filmy mimo że ich nie oglądałem…
Pisze ciągle o tym Smoleńsku bo chodzi mi o to że on NIE ma tak dramatycznie słabej oceny bo oceniali go normalni użytkownicy serwisów po obejrzeniu i po dokładnym rozważeniu wyboru w skali od 1 do 10… Ma tak niska ocene bo każdy daje mu jedynkę na wstępie BO TAK, bo taka moda tak samo jak film sekielskiego w kilka miesięcy po premierze zrwonal się w rankingu z takimi wielkimi hitami jak pulp fiction Leon zawodowiec czy szeregowiec rayan a nawet ich wyprzedził BO TAK… Bo każdy wstawiał 10 na wstępie bo taka moda i trzeba dać 10…
Jak zobaczyłem że jakiś dokument jest w top 10 na filmwebie to za głowę się złapałem xd

1 polubienie

Oceniasz film którego nie wdziałeś

Który film. A polskie komedie? Nawet gdybym je zobaczył to nie ocenił by na 1… Bo wiem że na taką ocenę nie zasługują… 1 dają tylko jacyś fanatyczni przeciwnicy albo gimby

smoleńsk?

Widziałem.

Na fajne określił bym sejsmisję, Misia

Misia nie widziałem. Jakoś mnie odpycha xd

za młody jesteś. Nie polecam…

Musz dorzucic tutaj cos co wlasnie leci w tv.Horror komedia [brrrr…trudno o wiekszy idiotyzm] pod tytulem"Leprechaun returns" czyli “Powrot krasnoludka”.
Ow najpierw smiejac sie jak ostatni k.etyn,wypatroszyl jakiegos dziadka a potem przecial na pol srednio rozgarnietego playboya.Reszta ekipy ucieka po ekranie dookola jakiejs farmy a karzel w dickensowskim stroju,za nimi.No ubaw po pachy :roll_eyes: :face_with_raised_eyebrow:
Horror channel prawdopodobnie wywrocilby moja liste gniotow do gory nogami.To sie w glowie nie moze nijak zmiescic jak ten malowniczy gatunek upadl na morde.
Koszmar.
A na Sony Action,chyba najgorszy z czarnych aktorow,niejaki Wesley Snipes w “utworze”-Blade-
Nie mam sily tego opisywac i wszystko wskazuje na to ze dzisiaj juz nic sobie nie obejrze…

Pamiętasz jakiś film,gdzie “poprawiło się”?

Mniiio. Kazdy.
Pojawial sie napis The End, koniec czy cos podobnego :heart::rofl::rofl::rofl:

@Devil Jaki tytuł?

1 polubienie

@Devil Nie dość, że opona to jeszcze uzdolniona :rofl::joy:

2 polubienia

Jasne XD w morderczej oponie już sam tytuł nie zachęca :rofl:

1 polubienie

Samochody lub ich części to wdzieczny temat jesli chodzi o horrory…

Lubie takie guwniane horrory, jednak wyjątkowo nie wiem czy jestem w stanie poświęcic jej te pewnie około 90 minut xd