No to już są jaja xd

A do Wielkanocy jeszcze trochę czasu jest …

W każdym razie życzę już bogatego zająca Foko …

Jestem chyba pierwszy w tym roku, co? :thinking:

4 polubienia

Murem za amerykańskim mundurem
:beer:

3 polubienia

Nachlał się, to i narozrabiał. A Polacy, to gołąbki pokoju, jak się nabzdryngolą?

4 polubienia

Pijany marine? Chociaz czy na nasza “wyszkolona policje” to trzeba az amerykanskiego marine?

No to ja bogatej wielkanocnej pisanki, a nawet dwóch jajeczek

2 polubienia

Ale jaki to przykład daje, niby zolnierz a zwykly chuligan po alkoholu co policje bije.
Co innego zwykly pijany obywatel, co zreszta i tak kto policje bije? Xd

1 polubienie

To się może zdarzyć w każdej armii, każdemu wojakowi. Ja kiedyś podobną akcję z żołnierzami NATO na początku lat 90 w Heidelbergu widziałem. Dokładnie w burdelu. Tam to się działo. Samej policji ze 20 było.

3 polubienia

Polacy? W świecie zdążyłem widzieć wystarczająco sporo rodaków i często było mi za nich wstyd …
Nawet nie chcę tego tematu zaczynać. Ludzie się dziwią, że osoby z zabitych dechami krajów Azji czy Afryki robią w świecie przypał …

Kuźwa, czemu przypał robili Polacy?

1518438226_by_alderamin_500

Tak było (według przedstawonych źródeł) w 2016 - 2018 roku. Ciekaw jestem czy faktycznie tak jest i jaka jest obecna sytuacja.

4 polubienia

Jak jeszcze stojałem na bramkach w Berlinie i Hamburgu, najczęściej zadymy robili Polacy.

3 polubienia

W Hiszpanii glownymi zadymiarzami sa Niemcy…
Synonimem pijanego w sztok jest Niemiec na Majorce :joy_cat:

2 polubienia

Wiedeń. Spaceruję sobie po jakimś parku. Patrzę, żule, jakich byś nawet nie wymyślił, jeden siedzi, drugi go strzyże. Z daleka się przyglądam i się cieszę, że takie towarzystwo także w bogatej Austrii
Podchodzę bliżej, obok polskie flaszki, słownictwo z najlepszych szewskich gabinetów
Polacy … Zrobiłem z ukrycia fotkę i uciekłem …

Dublin wchodzę do sklepu a tu jakaś Karyna z Sebem żrą się jak opętani. Co drugie słowo na k… pozostałe na ch. i p.

Dania, gdzieś na parkingu widzę polski bus, ktoś coś tam grzebie przy aucie, myślę sobie, stanę może pomogę. Podjeżdżam a tu reszta załogi z busa wyskakuje i do mnie: Masz kolego jakiś problem?

Mam dalej wymieniać? A mógłbym tego jak z rękawa, chyba z każdego kraju w którym byłem.

Dlatego ja się na imigrantów nie denerwuję … I nie będę pisał dlaczego. Szkoda czasu, nie każdy zrozumie. Polska jest w Europie a nie w centralnej Afryce.

7 polubień

Jak mieszkałem w Kerkrade, to niejedno widziałem, łącznie z maczetami.

Tu gdzie teraz jestem, gdzieś w niedalekiej okolicy są chyba dwie osoby z Polski i jedna rodzina od wielu lat. Ale to normalni ludzie.

2 polubienia

Gdy byłem na saksach w Szwecji w latach 80. poszliśmy do marketu kupić sobie porządne dżinsy. Mierzymy, mierzymy, podchodzi pani z obsługi i słuchając nas pyta: “Polen?” A gdy usłyszała potwierdzenie, miłym głosem pochwaliła nasz zakup “Dobzie coorva”!
Z kolei w innym markecie trafiliśmy na polska kasjerkę. Ta usłyszawszy rodaków zaczęła nam od razu sprawdzać plecaki czy czegoś nie ukradliśmy. A gdy kontrola okazała się bezowocna “w nagrodę” skierowała nas do kantorku, gdzie można było dostac zwrot podatku VAT dla turystów.

8 polubień

@Bingola Wow!!! :scream::upside_down_face::joy::rofl:

1 polubienie

Podobnie przecież jest z Angolami.

1 polubienie

Jedyne dobre rozwiązanie, które mi przychodzi do głowy to zakazać Polakom emigracji, ze względów cywilizacyjnych.

Ktoś mi kiedyś powiedział, że Polacy są drugim na świecie narodem, który można odnaleźć niemalże w każdym zakątku świata.
Kto jest pierwszym? No właśnie, kto…?

Zagadka dla rebusiarzy… hahaha.

1 polubienie

Chodzi Ci o picie w Hiszpanii? Angole to odobny temat - okreslany mianem turystyki alkoholowej. Oni już z wysiadaniem z samolotów mieli problemy (covid nieco to przystopowal) a wyprawe oplacali z gory - jedyne czego pilnowali to bransoletki z czipem pozwalajaca na chlanie do oporu w okreslonych barach. Co lepsze zawieraly rowniez informacje, gdzie nocuja, co by dogorywający nie zalegal na jezdni.
W Hiszpanii nie ma izb wytrzeźwień, skrajne przypadki odwozi się ma odtrucie do szpitala.
Takie obrazki w wielu miejscowosciach byly normą, a to jeszcze wersja light.

2 polubienia

Toż to przecież same SEX PISTOLS!!! :joy:

2 polubienia

Eeee… Żydzi xd

2 polubienia