No to po Naszej Klasie

Mam dobre wspomnienia związane z NK. Ale fatycznie juz dawno nie zagladałam - zrobie to by uratowac co sie da. Trochę żal…ale nk juz dawno upadła, włąsnie przez te głupoty ja gry czy gąbki.

4 polubienia

Jeden z moich kolegów z klasy,i to ten po ktorym najmniej bym sie spodziewał,wstawil tam setki zdjeć z dawnego Poznania.3/4 z tego zestawu to jego robota…
I teraz,po latach ciszy,zapewne to wszystko przepadnie…
Jakos zawsze jest tak ze spieprzyć,zepsuć jest łatwo.
A to ze koleś siedzial nad tym godzinami przed laty,juz nikogo dzisiaj nie interesuje…

3 polubienia

Dobrze, ze uprzedzili troche wczesniej, a nie zafundowali agonii jak staremu pytamy.
Te zdjecia jesli sa, to mozna sprobowac przeniesc na jakies konto na FB. Tylko to znowu robota jak odmawianie rozanca.

3 polubienia

Nie mam Darka na fejsie…Mam nadzieje ze on sie jakos w tym orientuje…
Kiedys tak usuneli forum.wp…Wszystko przepadło!
Stracilem chyba"książke" wpisow na rozmaite tematy i polowy z tego żaluje…
Potem tak zrobili z bloggiem…
Trace powoli ochote na powazniejsze pisanie…

A nie można tych zdjęć wydobyć stamtąd by nie przepadło?

2 polubienia

Pewnie moze i pewnie ma je w takiej formie dzisiaj ze to nie przepadnie…
Ale…Jestesmy o 12 lat starsi,kontaktu na razie z nim na fejsie nie mam…
Zobaczymy…

2 polubienia

My tak mielismy z kocim forum (teraz zostalo nas tam kilka osob) - bylo zalozone jako bezplatne, udalo sie sporo odzyskac po jego likwidacji z kopii zapasowych rozrzuconych po necie, a teraz jest na platnym serwerze i trwa sobie cichutko w kaciku. Ludzi malo, transfer nieduzy, wiec drogo nie wychodzi.
Na podobnej zasadzie jak to forum, tylko w wersji zminiaturyzowanej :wink:
Przekopiowanie samych zdjec to po prostu mrowcza robota, bo z tego co sie orientuje trzeba by je umiescic na jakims koncie posrednim lub dysku google i dopiero wrzucic na FB.

2 polubienia

No i prawdopodobnie,moj kolega juz sie tym nie zajmie.Szkoda bo byla to wspaniala baza…
Wszystko sobie wyobrazam ale nie wyjscie z tym na fejsie…Mysle ze to kolejny odcinek serialu pt.“wszystko ma swoj czas i swoje miejsce”…

1 polubienie

Mnie dwa piękne foruma tak znikły. Jeszcze, gdy w Polsce urzędowałem.

1 polubienie