No to się wstrzelili z pomnikiem

Kierowcy aż przecierają oczy. Odsłonią wstrząsający pomnik

Pomnik w rocznicę mordów na Wołyniu stawiają na Podkarpaciu. Akurat ruskie zbombardowali szpital dziecięcy onkologiczny w Kijowie. Tylko nie wiem po co pomnik w takiej okrutnej formie, skoro w tym kraju nie pracuje się nad relacjami z tym narodem. To tylko rozpali negatywne emocje i to po tym, jak minister utytułowany Dzbanem roku tak szczuł mówiąc o niewdzięczności Ukraińców. Ale się ruskie ucieszą :confused:
@okonek możesz usunąć ten temat, jak chcesz, bo to i tak szkoda gadać. My jako kraj nie mamy interesu żreć się z Ukraińcami.

Ale co mam usuwać?

Bo zaraz jakiś zielony powie, że propagandę sieję. Sk…yny jedne w szpital zbombardowały.

Ale co? Ofiar Wołynia?

Ja bym historię pozostawił na po wojnie. Teraz nie czas na rozdrapywania ran. Jest Rosja do pokonania. Ukraina musi się opierać

To zostanie wykorzystane, żeby skłócać Polaków i Ukraińców.

@Devil zastraszanie? Bo banda idiotow bedzie terrotyzowac swiat? Ruskie to ruskie. Azja i skosnoocy? Kolego my sie uczymy ( jesli się da) kilku języków? Ale zapis? To nie jest SF - sa ludzie dla których wieża Babel, pismo obrazkowe ? Symboliczne? Są oczywistością
Pomimo niezdywego trybu zycia to zobaczysz co z tego wyjdzie :stuck_out_tongue_winking_eye:negocjowac warunki jak udupic Putina

I to jeszcze w Kijowie którego nie będą w stanie zająć…