No to zaczelo sie!

Póki co trzeba się szykować psychologicznie na to co jest nieuchronne…
Linette chociaż w setach prowadzi w double.

1 polubienie

Iga ma coś z nogą. Ja słucham po włosku, ale cynk dostałem,

1 polubienie

To jest walka UFC a nie mecz tenisa…jak patrzę na Sakkari

1 polubienie

Sakkari odjeżdża.

:slightly_frowning_face::bomb::slightly_frowning_face::bomb::slightly_frowning_face::bomb::slightly_frowning_face::bomb::slightly_frowning_face::bomb:

1 polubienie

Meczbol

nic się nie stało

2 polubienia

Debel wyszedł.

1 polubienie

No to nam na dziś siatkarze zostali. Pomszczą Igę na Bułgarach… :grinning:

Jednak!Nie liczylem na Krejcikovą ale okazuje sie ze to ona z wszystkich Czeszek gra teraz najrówniej.Cieszyłbym sie gdyby nie mecz Igi…

2 polubienia

Podaj linka?

Greczynka choć chwilami przypomina robocopa,wygrała zasłużenie.Dowiemy sie co z nogą Igi ale niestety,po raz kolejny widać ze dziewczyna nie panuje nad serwisem…
Te forhendy to raczej tylko dzisiaj ale serwis do bani ,powtarza sie…
I pewnie bedzie teraz narodowa dyskusja nad grami deblowymi…
Ja jednak trzymam sie teorii ze poza wzgledami zdrowotnymi ktore wszystko mogą podciąć,w turnieju zawsze jest jakiś słabszy dzień.Sakkari gra silowo,malo finezyjnie ale to czesto schodzi na dalszy plan.Atutem Igi jest urozmaicenie i czeste zmiany w grze.Dzisiaj tego w ogóle nie było… :thinking:

2 polubienia

A w ogóle to Magda Linette walczy w deblu!

2 polubienia

Ona jest prawo czy leworeczna?

Tak, zabrakło jej mnóstwo różnorodnych zagrań, rzadko zmieniała nagle kierunek gry, mało było drop shotów, za często grała na Sakkari, co tylko siłę w niej wzbudzało. W kluczowych momentach ryzykowała, zamiast grać bezpieczniej, jak w ostatnie zagranie meczu, gdzie mogła liczyć na stres Sakkari, która już dwa razy w siatkę załadowała… Słabszy dzień naszej, to fakt. Może double ją zmęczyły, chociaż wczoraj było szybko. Siła przeciwniczki ją złamała… Ale nie narzekajmy. Świątek nie robi nam prawie nigdy takich niespodzianek jak szybkie Hurkaczowe wypady z turniejów. Po prostu to są realia tenisa. Pierwsza 16 nie gra w półfinałach. Pocieszające, chociaż to.

2 polubienia

Właśnie doczytałem się w tutejszym portalu, że Iga ma problem z udem. Coś tam się zerwało.

2 polubienia

Dokladnie!
Jak wrocilem z pubu mialem ochote wsadzic łeb pod zimny prysznic ale juz mi przeszło.Iga zagrała najdluzej z wszystkich faworytek.
I chyba po prostu takie male czołgi jak ta Sakkari,zmuszają do gry na swoich warunkach,niczym Williams.Oczywiscie o ile trafiają…
Ciekawe co Iga wymyśli na takie granie.Bo musi znalezć na to sposób jesli sie chce w top 10 utrzymać…

2 polubienia

Zerwac to się nie zerwalo
Przeciążenie
Jesli Iga nie zmieni trenerow to czarno to widzę

No bez jaj…Na poszarpanym miesniu to by kroku nie zrobiła…Pewnie ból z opuchlizną.Barty miala podobnie…

2 polubienia

Prawda dopiero wyjdzie. Nie mam pojęcia, co to jest, ale bez wątpienia jest.