No to zaczynamy?

image

9 polubień

Śnieg u nas spadł… Proszę bardzo. W 2020 nie padał :slight_smile:

2 polubienia

Nie taki diabeł straszny. On też chce dobra. Szczególnie w kwestii grzechów. Ma być ich dużo i mają być śmiertelne. Zapewne gatunek ludzki o to zadba

1 polubienie

Niezmiernie rozbawia mnie pogląd powszechny, że diabeł kogoś do grzechu musi kusić, namawiać… buahahaha…?

Bycie diabłem, to najlepsza fucha, robota sama się robi…

5 polubień

:grin: :grin: :grin: :grin:

3 polubienia

A cóż my dzisiaj zaczynać mamy?
Nowy rok zaczął się już parę dni temu, karnawał (na pewno huczny w tym roku) też. Szczepienia zaczniemy dopiero 15-01. Psioczenie na naszą rzeczywistość polityczną uprawiamy już od dłuższego czasu.
Pasowałoby mi abyśmy zaczęli się śmiać ze wszystkich naszych bolączek, trudności, wad i śmiesznostek. A także z czasem zupełnie abstrakcyjnej, oplatającej nas rzeczywistości.
image image image image image

3 polubienia

Niby co takego zaczynamy,czego nie zaczelibyśmy wczesniej???

1 polubienie

Zacznie to się w środę i będzie się działo… :grinning: Jak dla mnie, przynajmniej…, a o ile Ciebie znam, to i dla Ciebie. Ostatni turniejek… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Ja ciegle cos zaczynam.Ide na szachy za 20 minut,skonczylem pranie czyli…zaczynam rozwieszac :joy:
Gotowac zaczne pewnie o polnocy…

2 polubienia

O północy, to ja na trzeci bok się przewracam. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Że niby co?
Ma być na wesoło? Jestem za :grin:

10a5d7d9086b74caa600a3cffc2fc943

6 polubień

Śnieg spadł. Tak sobie ostatnio z pracki po nocce wracałem …

No i bałwany się pojawiły. Ten tu świeżynka, akurat na środku drogi się usadowił. Jeszcze jest, mam pozdrowić od kogoś bałwanka?

3 polubienia

Jednak…Zazdroszcze…
Ok.Musze sie skupic…Spadam!!!

1 polubienie

Wierzyć się nie chce, że widok śniegu tak mnie dziwi i cieszy.
Jeśli prognozy się sprawdzą, w połowie stycznia pogoda da się wszystkim w kości. W Polsce temperatury mają sięgać - 30 stopni…

2 polubienia

Ciekawe, ile byłoby stopni gdyby się okazało, że będzie dwa razy zimniej.

efka wie? :shushing_face:

U mnie nawaliło 26 cm i dalej sypie, tylko solą ulice. Ferdki, Zenki chyba jeszcze śpią albo się leczą. Wstawaj Zenek śnieg na dworze - kiedyś tak śpiewali Laskowiki i robiło się rażniej

2 polubienia

Andrzej Rosiewicz śpiewał Zenka. Ten od chłopców radarowców.

2 polubienia

Tak bez kubraka i czapki, toć grypa murowana i odmrożenia. Laczki to pewnie 48 na niego za małe

1 polubienie

1 578,9 Kelwiny??? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Dobzie, dobzie @benasek?

1 polubienie

Kiedyś na robotach interwencyjnych ludzie nam to puszczali na chodnikach z radia albo z taśmy. Jednych drażniło, innych śmieszyło