Śnieg u nas spadł… Proszę bardzo. W 2020 nie padał
Nie taki diabeł straszny. On też chce dobra. Szczególnie w kwestii grzechów. Ma być ich dużo i mają być śmiertelne. Zapewne gatunek ludzki o to zadba
Niezmiernie rozbawia mnie pogląd powszechny, że diabeł kogoś do grzechu musi kusić, namawiać… buahahaha…?
Bycie diabłem, to najlepsza fucha, robota sama się robi…
A cóż my dzisiaj zaczynać mamy?
Nowy rok zaczął się już parę dni temu, karnawał (na pewno huczny w tym roku) też. Szczepienia zaczniemy dopiero 15-01. Psioczenie na naszą rzeczywistość polityczną uprawiamy już od dłuższego czasu.
Pasowałoby mi abyśmy zaczęli się śmiać ze wszystkich naszych bolączek, trudności, wad i śmiesznostek. A także z czasem zupełnie abstrakcyjnej, oplatającej nas rzeczywistości.
Niby co takego zaczynamy,czego nie zaczelibyśmy wczesniej???
Zacznie to się w środę i będzie się działo… Jak dla mnie, przynajmniej…, a o ile Ciebie znam, to i dla Ciebie. Ostatni turniejek…
Ja ciegle cos zaczynam.Ide na szachy za 20 minut,skonczylem pranie czyli…zaczynam rozwieszac
Gotowac zaczne pewnie o polnocy…
O północy, to ja na trzeci bok się przewracam.
Że niby co?
Ma być na wesoło? Jestem za
Śnieg spadł. Tak sobie ostatnio z pracki po nocce wracałem …
No i bałwany się pojawiły. Ten tu świeżynka, akurat na środku drogi się usadowił. Jeszcze jest, mam pozdrowić od kogoś bałwanka?
Jednak…Zazdroszcze…
Ok.Musze sie skupic…Spadam!!!
Wierzyć się nie chce, że widok śniegu tak mnie dziwi i cieszy.
Jeśli prognozy się sprawdzą, w połowie stycznia pogoda da się wszystkim w kości. W Polsce temperatury mają sięgać - 30 stopni…
Ciekawe, ile byłoby stopni gdyby się okazało, że będzie dwa razy zimniej.
efka wie?
U mnie nawaliło 26 cm i dalej sypie, tylko solą ulice. Ferdki, Zenki chyba jeszcze śpią albo się leczą. Wstawaj Zenek śnieg na dworze - kiedyś tak śpiewali Laskowiki i robiło się rażniej
Andrzej Rosiewicz śpiewał Zenka. Ten od chłopców radarowców.
Tak bez kubraka i czapki, toć grypa murowana i odmrożenia. Laczki to pewnie 48 na niego za małe
1 578,9 Kelwiny???
Dobzie, dobzie @benasek?
Kiedyś na robotach interwencyjnych ludzie nam to puszczali na chodnikach z radia albo z taśmy. Jednych drażniło, innych śmieszyło