Śnieg u nas spadł… Proszę bardzo. W 2020 nie padał ![]()
Nie taki diabeł straszny. On też chce dobra. Szczególnie w kwestii grzechów. Ma być ich dużo i mają być śmiertelne. Zapewne gatunek ludzki o to zadba
Niezmiernie rozbawia mnie pogląd powszechny, że diabeł kogoś do grzechu musi kusić, namawiać… buahahaha…?
Bycie diabłem, to najlepsza fucha, robota sama się robi…
![]()
A cóż my dzisiaj zaczynać mamy?
Nowy rok zaczął się już parę dni temu, karnawał (na pewno huczny w tym roku) też. Szczepienia zaczniemy dopiero 15-01. Psioczenie na naszą rzeczywistość polityczną uprawiamy już od dłuższego czasu.
Pasowałoby mi abyśmy zaczęli się śmiać ze wszystkich naszych bolączek, trudności, wad i śmiesznostek. A także z czasem zupełnie abstrakcyjnej, oplatającej nas rzeczywistości.
![]()
Niby co takego zaczynamy,czego nie zaczelibyśmy wczesniej???
Zacznie to się w środę i będzie się działo…
Jak dla mnie, przynajmniej…, a o ile Ciebie znam, to i dla Ciebie. Ostatni turniejek… ![]()
Ja ciegle cos zaczynam.Ide na szachy za 20 minut,skonczylem pranie czyli…zaczynam rozwieszac ![]()
Gotowac zaczne pewnie o polnocy…
O północy, to ja na trzeci bok się przewracam. ![]()
Że niby co?
Ma być na wesoło? Jestem za ![]()

Jednak…Zazdroszcze…
Ok.Musze sie skupic…Spadam!!!
Wierzyć się nie chce, że widok śniegu tak mnie dziwi i cieszy.
Jeśli prognozy się sprawdzą, w połowie stycznia pogoda da się wszystkim w kości. W Polsce temperatury mają sięgać - 30 stopni…
Ciekawe, ile byłoby stopni gdyby się okazało, że będzie dwa razy zimniej.
efka wie? ![]()
U mnie nawaliło 26 cm i dalej sypie, tylko solą ulice. Ferdki, Zenki chyba jeszcze śpią albo się leczą. Wstawaj Zenek śnieg na dworze - kiedyś tak śpiewali Laskowiki i robiło się rażniej
Andrzej Rosiewicz śpiewał Zenka. Ten od chłopców radarowców.
Tak bez kubraka i czapki, toć grypa murowana i odmrożenia. Laczki to pewnie 48 na niego za małe
1 578,9 Kelwiny??? ![]()
Dobzie, dobzie @benasek?
Kiedyś na robotach interwencyjnych ludzie nam to puszczali na chodnikach z radia albo z taśmy. Jednych drażniło, innych śmieszyło