Normalna rodzina to chłopak i dziewczyna?

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Niech węch Ciebie prowadzi do lodówki :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

tolerancyjna to ja moge byc na zasadzie, ze mi nikt tez z kopytami w zyciorys nie wlazi. ale niestety atmosfera robi sie taka, ze swiat nagle zaczyna wiedziec co dla mnie najlepsze. a juz w kwestiach obyczajowych i zywnosciowych na pewno. skrajne zachowania w tym przypadku powoduja u mnie ciezka nietolerancje zblizona do alergii :wink:

3 polubienia

Lesbijka się dobierała :grin:

1 polubienie

Niech dziedziczą, niech mają wgląd do medycznej dokumentacji, niech wychodzą za mąż ale w knajpie żadnych złych dotyków

2 polubienia

Lesbę zaakceptuje ale nie pijaną.

1 polubienie

Jedni to nawet po trzeźwemu próbują albo namawiają, inni absolutnie nie. Oni między sobą się bardzo różnią i wcale tacy ze sobą zgodni nie są. To normalni ludzie, z krwi i kości. Wrzucanie wszystkich homo do jednego wora oznacza, że się tematu nie zna, a zabiera się głos.

4 polubienia

Oto słowo pańskie…

1 polubienie

tak, ale ci o podobnym zachowaniu lubia sie prowadzac stadnie i prowokowac. jedyny pozytek z covida, ze teraz musza sie trzymac na poltora metra i zadne tak dlugich lap nie ma :wink:

3 polubienia

A birbantowi niech będą dzięki… :innocent:

2 polubienia

Byle by mnie nie podrywali. Bo mogę zrobić krzywdę.

Ciekawe jak oni się odnajdują. Pewnie mają swoje social media i kluby

2 polubienia

Toć piszę, że są wśród nich wstrętne cioty i normalnie przyzwoici ludzie.

1 polubienie

mie tylko - przed chwila pisalam, maja tez swoje koty dotyczace ubrania i gestow. tylko nie pytaj jakie.

2 polubienia

W moje 22 urodziny, 3 najlepsze koleżanki zrobiły najazd do domu.
Mama postarała się o jedzonko, tata wyjął koniak i wino, dziewczyny flaszkę przywiozły.
Imprezka udana mimo, że rodzice z nami byli, po 2 godzinach jedna z koleżanek podeszła do mnie, złapała za dłonie, zaczęła je całować i mowiła … kocham cię…
Całe towarzystwo zamarło, o rodzicach nie wspomnę, byłam przecież zaręczona z facetem!

3 polubienia

Eee to takie pijackie czułości. Znam to. Chłopy też sie do siebie tulą. Mordeczko ty moja itd.

1 polubienie

Nie. Ona była lesbijką, czego ja nie wiedziałam, wydarzyła się jeszcze jedna sytuacja po której kazałam się jej trzymać ode mnie z daleka. To było bardzo trudne, była moją przełożoną.

O qrwa. A ładna?

1 polubienie

Jedną lesbę znam ale nie za ładna. Ogoloną głowę ma. Umie wypić. Szanuję.

1 polubienie

Twarz ładna, duże oczy i takie tam, ale ruchy takie mało kobiece miała.

1 polubienie

Macie kontakt?

1 polubienie

Nie! już w pracy powiedziałam, że rozmawiać będziemy tylko służbowo.
Teraz może to nikogo nie dziwić, dla mnie w tamtych czasach to było nieznane zjawisko, szok i trauma.