Normalna rodzina to chłopak i dziewczyna?

Zacofanie ?
Ja to nie pamiętam kiedy i gdzie 1 raz usłyszałem słowo GEJ.

1 polubienie

Może i zacofanie, nigdy wcześniej nie miałam styczności z takimi osobami, samo zjawisko nie było mi znane .Co się dziwić, tylu fajnych facetów w koło :rofl:

1 polubienie

Nie bardzo rozumiem, po co przeciwstawiać tradycyjną rodzinnę przeciwko LGBT? A niestety, w ostatnich latach mam wrażenie, że gdy politycy mówią o tradycyjnej rodzinie, to tak naprawdę mówią przeciwko LGBT a nie o tradycyjnej rodzinie.

3 polubienia

Sporo w tym racji. Często ta tradycyjna rodzina to większa patologia niż związki partnerskie.

3 polubienia

Normalna rodzina, to taka, która się kocha, szanuje, wspiera, jest dla siebie opoką, ucieczką i nadzieją. Płeć członków rodziny nie ma to nic do rzeczy.

2 polubienia

Ja pamietam, jeszcze nie bylo spolszczone i pisalo sie gay. Pozniej gey, az skonczylo swojako jako gej. Polowa lat 80, choc w GB w podobnym znaczeniu to juz uzywano w XIX wieku.
Ale jesli wierzyc zlym jezykom to kolebka takich zachowan i poniewaz dlugo bylo to przestepstwo wytworzyl sie rodzaj gwary i kodow typowych dla homoseksualistow.

Chyba Freddy z Queen sprawił że zacząłem się zastanawiać jak facet może to robić z drugim facetem

Mądre słowa. Znam kilku takich co w niedzielę chodzą do kościoła a w dni powszednie on ją leje i wyzywa. No ale jest rodzina, małżeństwo, tradycja.

3 polubienia

Dlatego zaznaczam. Rodzina to dla mnie facet, kobieta, dzieci.
Do związków partnerskich tej samej płci nic nic mam, niech żyją swoim życiem i niech nie gardzą moim.

Czyli dwaj faceci po ślubie żyjący pod 1 dachem to nie rodzina?

1 polubienie

Oglądałem dziś w końcu fakty TVN pierwszy raz od przynajmniej 2 miesięcy bo przez tego wirusa rzuciłem oglądanie wszelkich wiadomości. I były tam ataki na naszego kochanego Prezydenta Andrzeja Dude, pokazali jak mówi że TO NIE SA LUDZIE czy jakoś tak… I zrobili to w takich sposób że głupi motłoch pomyśli że taki Duda na serio uważa (i że w ogóle tak mowil) że według niego homoseksualista to NIE CZŁOWIEK… Oni są na serio tacy tepi czy celowo nie chcą zrozumieć czy może to ochydba manipulacja?

Bo przecież wy chyba wiecie że gdy Duda mówi że lgbt to nie są ludzie, to nie chodzi mu o to że geja nie uważa za człowieka tylko o to że właśnie pokazuje że lgbt to nie ludzie tylko ideologia … Czy mam już całkowicie zwątpić w ludzkość… XD

1 polubienie

Duda w wielu tematach wykazał, że nie wie o czym mówi.

2 polubienia

Pisowcy mylą edukację seksualną z seksualizacją dzieci. Boją się tęczy w szkołach. Stąd ta homofobia.

Ale to o czym mówil powiedział dobrze… A takie lewactwo i fakty wpychają mu do ust słowa o których nawet nie pomyślał.

W niektorych krajach wg prawa to rodzina. Nawet po rozwodzie.

1 polubienie

On jako prezydent nie powinien dzielić narodu. Geje i lesbijki też pracują i płacą podatki.

1 polubienie

No i właśnie o to mi chodzi że on nic nie dzieli… Mówiąc że lgbt to nie ludzie nie miał na myśli że ci ludzie to nie ludzie tylko ze to ideologia a nie ludzie…

Gdyby powiedział dobrze, nie tłumaczyłby się w necie, tak jak ten biskup od ewengelistów. Też się tłumaczył.
Kolejny raz walnął sobie i swej partii w kolano i nawet w samym PiS się zorientowali i kazali się tłumaczyć na twiterze.

No musiał się tłumaczyć bo jak w faktach nawet nie potrafią zrozumieć to co dopiero ciemny lud

Taka sama ideologia jak Antifa?
Szukaja wroga na sile, bo im sie retoryka wstawania z kolan skonczyla.

3 polubienia