To samo, co nieszkot w gaciach.
Klejnoty rodzinne
Trudno oczekiwać renesansu gorsetów na przyklad ale z drugiej strony w dzisiejszej modzie nie ma niczego co nie mialoby swych zródeł w latach 60-tych.
Tyle ze sie to wszystko miesza…
I to jest cecha dosyć charakterystyczna dla kultury masowej w ogóle.Gdyby spróbować wyodrebnić cokolwiek powstalego tylko i wyłacznie teraz,będącego w pelni oryginalnym elementem np. tej dekady to…Raczej klapa
A nie widzisz podobieństwa w tym co dziewczyny na siłowni obecnie noszą?
Dla tego autobusami nie jeżdzę
Szkoci też mają tradycję nie noszenia nic pod spódniczką.
W modzie to w ogle trudno cos nowego wymylic. Raczej jest to zabawa w ukladanke z istniejacych juz elementow.
No niezupełnie - wymyślono dziurawe spodnie, rozwiązane buty, tylko o dziurawych skarpetkach jakoś na razie cicho.
Ale moda na skarpetki nie od pary jest od dawna. Kaczyński poszedł dalej… wprowadził modę na buty nie od pary.
Na lewej nodze but prawy, a an prawej sprawiedliwy. I mamy Prawo i Sprawiedliwość.
On prawy i sprawiedliwy jak my abstynenci.
Nie wymawiaj nawet tego słowa. Bo, jak @Devil się pojawi, to zapłacze…
Ten to akurat wprowadzil chyba pobłażanie dla kłaków sterczących z nosa.Taka"naturalność"psia mać!
I niedbalstwa. Człowiek na stanowisku a jego wygląd woła o pomstę. I zęby jak u ćpuna.
A sztab pewnie boi sie odezwać…A moze stawiają na swojskość?Tak aby sie w polszy"b" podobalo?
Nieee…Raczej glupota.Lub,co najbardziej prawdopodobne,nie dorośli jeszcze do dostrzegania takich wizerunkowych"drobiazgów".
|To teraz Polsza A . A ja mieszkam w B bo nie głosuję na pis.
Ech, żeby to byłą jedyna rzecz do jakiej można się przyczepić u Kaczyńskiego, to byłbym spokojny o los mojego kraju
Mam znajomego który mieszka niedaleko naszego prezia… Podobno wiele ulic obok go odczuwają od lat. To relacja znajomego z 2012 roku.
Niby racja.Ale to jest wlasnie cos co mnie niepokoi bardziej niz wiele innych spraw.Ten triumfalny marsz kaloszy,disco polo i wszelkiego weselnego “sznytu” przez kraj.
Ale wesela zawsze nie wiem czemu awanturę robią panny młode.