Jeżeli to jest bb code to przypominam sobie że w odległych czasach na pytamy.pl też taki sposób kodowania kolorów funkcjonował.
pewnie tak
cos mi sie kojarzy, ale to musialo byc dawno.
W początkowym okresie pojawiały sie pstrokate nadużywanie tej nowości ale z czasem ludziom sie to znudziło.
Mam nadzieję że tutaj też kolory wykorzystywane będą tylko w uzasadnionych przypadkach. Czyli z rozsądkiem. @anon25287923, @okonek
I są
juz sie znudzilo
Piwo cza pić. Nie znudzi się.
To jeszcze się używa starego, dobrego HTML?
Nie wiem, czy to dobry pomysł. A jak jeszcze dopuścisz różną wielkość czcionki, to forum zamieni się w jarmark. Pamiętam forum z o2.pl sprzed wielu lat, gdzie wszelkie fajerwerki można było stosować. Ciężko było się skupić.
jakos na razie nie ma chetnych na fajerwerki - pytamki widac narodek pragmatyczny.
Oby, bo nie zniosę ciągów mieniących się kwietnych gifów czy rusałek rozsiewających iskierki swoją różdżką. To był największy koszmar tamtego forum. Gify, gify, gify…
Na forum o2.pl też bywałem.
W porywach bezradności siadałem z laptopem na muszli klozetowej, by nie mieć problemu z czynnościami, o których wspominasz.
a ile w tym roboty, zeby gifa i to jeszcze wlaanorecznie podrasowanego na jakims przedpopowym blingee czy innych ramkach wstawic? poczekaj do swiat czy urodzin uzytkownikow
p.s. mi sie nie chce grzebac w tym natloku emotek, a Ty o gifach?
Obyś miała rację, @okonek. Te 15 lat temu, to była nowość. Może już się przejadła
Fajna ta ściana @roqq
Ma kilka lat. Kiedyś sporo czasu marnowałem z photoshopem. Już mi się nie chce ; p
Obyś nie wywołała wilka z lasu, @okonek. Tylko nie urodziny tutaj!
dyrekcja zrobi osobna kategorie…
a nie nawet juz mamy - Rozrywka i imprezy - bedzie jak znalazl na stype po poprzednim pytamy, a i na parapetowke tez.
Ja kiedyś wykorzystując właśnie bbcode zmajstrowałem z kolorowych znaków na święta choinkę z płonącymi świeczkami. Ileż to było roboty.