Sadzac po porannych wpisach, ktore usunelam to albo cos znalazl, albo chodzi glodny i zły ![]()
![]()
Wode w kranie do popicia leków ma.
A o konkursie pamietam…
Widzialem te wpisy…
To przypadek nieuleczalny…
Ale oko na Ciebie ma. Ty się lepiej zastanów, dobry uczynek zrobisz i go może wyleczysz ![]()
Wiesz, ze naklanianie do samobojstwa jest karalne? ![]()
![]()
Dobra, to juz sie między Was nie wtrącam ![]()
Przy okazji chcialbym poinformować, ze jest kolejna data konca świata, więc uprasza sie naszego szanownego nawiedzonego, by końcami swiata nas nie straszyl, bo juz wiemy. Wiemy od samego Leonarda a nie od jakiegos tam hoko nie wiadoko…
W 4006 roku będziemy już okropnie starzy, więc może będzie nam już wszystko jedno ![]()
Może nawet juz nie bedziemy na Pytamy… Ale to dopiero za 1982 lata… Jest sporo czasu, by sobie zorganizowac cos na Księżycu lub Marsie…
Kosmos jest spory, wybór ogromny ![]()
A wiesz, jakby nie bylo drogo, to bym sobie na Księżycu działkę kupił… Ale zaznaczam, ma byc w pelni uzbrojona, zalesiona, zatleniona i niedroga…
I z kompleksem mieszkalnym-prywatnym?
Oczywiscie. O dolocie nie wspomnę. Ma byc latwo sie przedostac i wydostać.
Maja czas, niech kombinują…
Namówmy wszystkich pytamków, a najbardziej @Nunu , żeby nam ktoś o spaniu przypominał.
Nunu i bez namawiania bedzie przypominać. Wspominsz za te 1982 lata moje slowa …
Zgadzam się z Tobą w zupełności. Ona jest niestrudzona i dba o nas nieprzerwanie. ![]()
Lepiej rodzimego czarnowidza Jackowskiego zapytać.
Co prawda szkodnik jest “przerażony”
A co do działki?
Na razie nie da rady, choc jeden Niemiec uwierzyl…
Sanatorium jako środek zapobiegawczy musi wystarczyc ![]()
![]()
Kolezanko… kolezanko… Wróćmy z tego Księżyca na Ziemię…
Temu panu podziękuĵę…
Ale sanatorium się koledze nalezało. Kazdy potrzebuje wypocząć…
O Ty telepato…
To samo czytałam ok. godziny temu. Czytałam, co pan Jackowski myśli o wpływie szczepionek na umieranie młodych ludzi ![]()
Ludzie to jednak mają pomysły i wyobraźnię…
Przy tym wszystkim moje wiadomości były świeże, aktualne.
Wyraz na 8 liter,jest uzależniony od tempa czy po prostu będzie? ![]()
Chcisłbym sie w miare mozliwosci zmiescic w godzine. Jak zaczniemy punktualnie o 21 to tak jak ostatnio 4 wyrazy powinnismy zaliczyc.
Dzisiaj nadaję z domostwa a tu…Mam jeszcze czas ale widzę problem z odróżnianiem zieleni
Zupełnie inne światło niż ostatnio w pracy…