Jest.Ale czasu straciłem troche…
Na co? Przecież nas tu raptem trzech! I spokojnie sobie piszemy
OK. Uwaga, za chwilę podam kolory wyrazu ESTETA
Esteta
K S I Ą D Z (collins*) S na miejscu
E S T E T A ZiraaeL * S, E, T, A na miejscu
asceta
No i pozamiatane
Z estetą tak trafiłeś, że widzisz …
W tę grę każda rozgrywka trwa kilka minut.
collins, masz zapewne problem z łączem albo z kompem.
Co pozamiatane?Nie widze jego wpisu…
Od siebie dodam tylko ASCETA…Ale coś mi tu szwankuje.
ZiraaeL podał już rozwiązanie. Ty podałeś również, więc ok. Szkoda, że Was tylko dwójka. Dziewczyny się chyba Was zlękły. Ja jestem zlany potem, bom chory okrutnie, proszę więc o wybaczenie niedociągłości.
Ale ja NIE WIDZĘ jego rozwiązania.
Mam za kazdym razem resetować kompa?
Normalnie nie ma takiej potrzeby tego robić, ale skoro nie widzisz naszych nowych wpisów, to chyba u Ciebie jakiś problem jest. No bo co ja na to mogę?
Teraz jest…
Nie wiem…Nie spotkałem się z czymś takim chyba w ogóle…
No ja też nie. Nawet nie umiem wytłumaczyć tego. Kilka razy pogramy i będziemy wiedzieć. Jedno jest pewne, rozgrywki są krótkie 5-10 minutowe, więc między bajki trzeba wpisać teorię, że się będzie długo grało.
Tego akurat nigdy nie twierdziłem.Tym bardziej ze 6 literowy wyraz,o ile jest WYRAZNIE podane czy to rzeczownik czy inny rodzaj,nigdy nie bedzie problemem dla 4-5 głów naraz
collins02, z Twoim profilem jest coś nie tak. Chciałem napisać do Ciebie wiadomość, ale nie mogłem. Do innych mogę. Może masz coś w ustawieniach poblokowane? W każdym razie najprawdopodobniej to u Ciebie tkwi przyczyna tych problemów.
Spróbuj teraz.Ale to dziwne bo w ciągu ostatniego miesiąca odzywały sie do mnie prywatnie,3 osoby i nigdy nie było problemu.
Ja tam nic nie ruszałem od czerwca.
Twój profil jest ukryty, nie mogę do Ciebie napisać prywatnej wiadomości.
???
Nic nie rozumiem.Pisaliśmy przeciez latem.Niczego nie zmienialem.Wiadomości od @Bingoli choćby,na temat zagadek,wchodza co tydzień…
Niczego nie zamykałem a tam gdzie jest"profil" nie ma nic o zamykaniu czy otwieraniu…
Trezba bedzie chyba pani moderator zawracac głowe…
Wczoraj ani wcześniej nie miałem z tym problemu…
Zaraz tam zajrze raz jeszcze…