Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Kiedy ja tam wchodze,nie ma tego napisu i nie wiem skąd to masz.Jest tylko:“Prosze nie odbiegać od tematu”
W ogóle w Ustawienia-profil,nie ma nic prócz brytyjskiej strefy czasowej…
Ja tego w ogóle nie dotykałem od wielu lat.
W kazdym razie tego co tu powyżej wyswietliłeś,nie znalazłem.
Kliknij w mojego avatara to zobaczysz.

No przecież sobie tego nie wymyśliłem. Takie są fakty, a czemu tak jest to niestety, nie wiem.

1 polubienie

:joy:

No to faktycznie wychodzi na to ze nie mam dostepu do własnego profilu.Co klikasz aby to uzyskać?
Bo ja juz kliknałem wszystko,od lewej do prawej i nic takiego nie ma.
Jest tylko napisane by nie odbiegac od tematu…

1 polubienie

Klikam w Twój awatar

Ja też.Patrz wyżej.
A dokladnie:
58 postów w temacie,
niebieska ramka z napisem"Portfolio"
dołączyl 27 maja 2019
przeczytane…
rozwiązania…
Odbieganie od tematu-Prosze nie odbiegac od tematu

1 polubienie

No bo -przecież sam przed sobą się nie zablokujesz tylko przed nami. Zaraz wejdę w swój priw i spróbuję sie zorientować w co Ci się kliknęło. :wink:

1 polubienie

Jak jesteś na swoim priwie, to kliknij na interfejs.
Ja mam tak:

Może masz zaznaczone, żeby ukryć Twój profil publiczny?

4 polubienia

Pewna dobra dusza mi też podesłała rozwiązanie tego problemu w podobny sposób do Twojego :

Po raz kolejny okazuje się, że nie warto otaczać się płotami i zaporami, bo później w razie potrzeby, nie wiadomo jak je przeskoczyć.

1 polubienie

Tak!
Mialem 3 ptaszki właczone.
Wiem że teraz wyjdę na idiotę ale…
Po pierwsze,nie byłem na interfejsie niemal równy rok.
Po drugie,jak juz wspomnialem,tylko w tym miesiacu,gadalem na privie z 3 osobami
Po trzecie,co juz jest mniej istotne,pamietam że powinien byc ptaszek 2 i 5 właczony…

Gdybym w tym grzebal,to rozumiem.Ale ja sie rekami i nogami bronie przed jakimiś jałowymi ruchami i wszelkimi technicznymi bzdetami typu włącz/wyłącz…
Aaaa tam.Pal diabli.I tak tego nie zrozumiem :upside_down_face:

1 polubienie

Ciebie pimpuś akurat o zdanie nie pytałem.I jak bede chcial to cie odlacze na stałe.I nie bedzie tematu.

1 polubienie

Dobra, nie każdy we wszystkim musi być dobry

1 polubienie

Czasem coś się przegląda i kliknie się prawie nieświadomie. Tak bywa.

2 polubienia

Oczywiście.Nawet moj matematyk z podstawówki,upracie twierdzil ze tylko idiota bedzie sie upieral w kazdej sytuacji że 2x2 jest 4 :joy:
Nie mogę jednak kontynuowac tego śledztwa bo,jak juz wspomniałem,nie otwierałem bebechów od roku i dopiero dzisiaj sie dowiaduje że jedno przechodzi a coś innego,nie chce.
No bo jesli profil zamkniety to chyba NIKT nie powinien miec dostepu,prawda? Czy w tym tez sie mylę…

2 polubienia

Nie wiem. To znaczy… Ty możesz pisać zawsze, a jeśli Ci ktoś odpisuje, to może pisząc do kogoś nawet z zablokowanym profilem stwarzasz mu możliwość odpowiedzi. Ale powtarzam: nie wiem tego tylko przypuszczam, bo nie próbowałam jak to jest.

2 polubienia

Ciekaw jestem tylko,ile osób teraz twierdzi za plecami że musiałem być pijany i dlatego nie pamiętam :thinking:
Akurat to jeszcze pamietam,jak tego rodzaju magiel wygląda.Ze starego forum oczywiście.

1 polubienie

Chyba nikt, bo ludzie już śpią. Ja też miałam spać ale nie mogłam zasnąć, to sobie tu przyszłam :joy:

Matematyka czasem wydaje się pozbawiona logiki. Najmniej logiczną rzeczą w matematyce, jaką do tej pory znam, to fakt, że suma wszystkich liczb naturalnych jakie istnieją, wynosi -1/12
Wszystko potrafię zrozumieć, ale -1/12?
I są na to dowody!
Muszę to jeszcze raz przemyśleć.

2 polubienia