Kiedy ja tam wchodze,nie ma tego napisu i nie wiem skąd to masz.Jest tylko:“Prosze nie odbiegać od tematu”
W ogóle w Ustawienia-profil,nie ma nic prócz brytyjskiej strefy czasowej…
Ja tego w ogóle nie dotykałem od wielu lat.
W kazdym razie tego co tu powyżej wyswietliłeś,nie znalazłem.
Kliknij w mojego avatara to zobaczysz.
No przecież sobie tego nie wymyśliłem. Takie są fakty, a czemu tak jest to niestety, nie wiem.
No to faktycznie wychodzi na to ze nie mam dostepu do własnego profilu.Co klikasz aby to uzyskać?
Bo ja juz kliknałem wszystko,od lewej do prawej i nic takiego nie ma.
Jest tylko napisane by nie odbiegac od tematu…
Klikam w Twój awatar
Ja też.Patrz wyżej.
A dokladnie:
58 postów w temacie,
niebieska ramka z napisem"Portfolio"
dołączyl 27 maja 2019
przeczytane…
rozwiązania…
Odbieganie od tematu-Prosze nie odbiegac od tematu
No bo -przecież sam przed sobą się nie zablokujesz tylko przed nami. Zaraz wejdę w swój priw i spróbuję sie zorientować w co Ci się kliknęło.
Jak jesteś na swoim priwie, to kliknij na interfejs.
Ja mam tak:
Może masz zaznaczone, żeby ukryć Twój profil publiczny?
Po raz kolejny okazuje się, że nie warto otaczać się płotami i zaporami, bo później w razie potrzeby, nie wiadomo jak je przeskoczyć.
Tak!
Mialem 3 ptaszki właczone.
Wiem że teraz wyjdę na idiotę ale…
Po pierwsze,nie byłem na interfejsie niemal równy rok.
Po drugie,jak juz wspomnialem,tylko w tym miesiacu,gadalem na privie z 3 osobami
Po trzecie,co juz jest mniej istotne,pamietam że powinien byc ptaszek 2 i 5 właczony…
Gdybym w tym grzebal,to rozumiem.Ale ja sie rekami i nogami bronie przed jakimiś jałowymi ruchami i wszelkimi technicznymi bzdetami typu włącz/wyłącz…
Aaaa tam.Pal diabli.I tak tego nie zrozumiem
Ciebie pimpuś akurat o zdanie nie pytałem.I jak bede chcial to cie odlacze na stałe.I nie bedzie tematu.
Dobra, nie każdy we wszystkim musi być dobry
Czasem coś się przegląda i kliknie się prawie nieświadomie. Tak bywa.
Oczywiście.Nawet moj matematyk z podstawówki,upracie twierdzil ze tylko idiota bedzie sie upieral w kazdej sytuacji że 2x2 jest 4
Nie mogę jednak kontynuowac tego śledztwa bo,jak juz wspomniałem,nie otwierałem bebechów od roku i dopiero dzisiaj sie dowiaduje że jedno przechodzi a coś innego,nie chce.
No bo jesli profil zamkniety to chyba NIKT nie powinien miec dostepu,prawda? Czy w tym tez sie mylę…
Nie wiem. To znaczy… Ty możesz pisać zawsze, a jeśli Ci ktoś odpisuje, to może pisząc do kogoś nawet z zablokowanym profilem stwarzasz mu możliwość odpowiedzi. Ale powtarzam: nie wiem tego tylko przypuszczam, bo nie próbowałam jak to jest.
Ciekaw jestem tylko,ile osób teraz twierdzi za plecami że musiałem być pijany i dlatego nie pamiętam
Akurat to jeszcze pamietam,jak tego rodzaju magiel wygląda.Ze starego forum oczywiście.
Chyba nikt, bo ludzie już śpią. Ja też miałam spać ale nie mogłam zasnąć, to sobie tu przyszłam
Matematyka czasem wydaje się pozbawiona logiki. Najmniej logiczną rzeczą w matematyce, jaką do tej pory znam, to fakt, że suma wszystkich liczb naturalnych jakie istnieją, wynosi -1/12
Wszystko potrafię zrozumieć, ale -1/12?
I są na to dowody!
Muszę to jeszcze raz przemyśleć.