Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Jak wymyślisz, to podziel się wiedzą.
A ja się cały czas zastanawiam, kiedy w życiu przyda mi się sinus i tangens :thinking:

2 polubienia

Przecież w rebusach to bywało! Ś.p. Antoś tego używał o ile pamiętam …

2 polubienia

Ja nie muszę wymyślać. Tutaj masz tego dowód.

2 polubienia

Używał? Jakoś nie pamiętam. A może nie rozwiązałam tego rebusu?
Nieee. On koło bardziej lubił i związane z nim wzory.
A odnośników mi nie dawaj, bo tam jest to pewnie bardzo skomplikowane. Ty akurat potrafisz tłumaczyć, więc wolę, jak sam to wytłumaczysz :joy:

2 polubienia

A mnie układ pokarmowy żaby :)))

2 polubienia

Mozna zablokowac , zeby ktos nie pisal w Twoich pytaniach.
Ale tak naprawde tutaj tylko jedna osoba ma abonament do “sanatorium”
Uruchamiany w chwili kiedy zuzywa niewspolmierna ilosc czasu moderacji w stosunku do efektow

1 polubienie

To, co odpier…la czasem wspomniany osobnik, to nie mieści się w żadnych kategoriach. Tak, jak z reguły jestem spokojny i wyważony, to gdybym mógł, to za te jego głupoty usadziłbym go do 2090 roku w domu wariatów, razem z podobnymi jemu przygłupami. Za co? Za bzdury, jakimi zas.rywa tę stronę. Obecnie mam chorego bobasa. Bywa marudny i apatyczny. Wiem, co mu jest. Często płacze i tego płaczu nie da się zatrzymać. Czy normalny rodzic zgodzi się na płacz swojego dziecka, gdy może to powstrzymać? Mój maluch płacze, gdy ma gorączkę powyżej 39- 39,5 C Gdy dostanie coś na jej zbicie, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wraca do siebie. Ale wspomniany będzie mnie uczył, ze lepiej dalej czekać, tej gorączki nie zbijać. Dlatego moje życzenie, o ile mogę tak napisać, lej tego durnia gdzie tylko popadnie, zanim przez niego stanie się tragedia…

3 polubienia

To jest jednoosobowy portret sekty.
Można jedynie mieć nadzieję że nosa nie wystawia poza to niszowe forum.

2 polubienia

Minęła 19.00 Jeśli są chętni, jest do odgadnięcia:
rzeczownik pospolity, l. pojedyncza, 6 liter, każda litera inna. Reguły chyba są znane. Maks 3 próby każdy.
_ _ _ _ _ _ ?

1 polubienie

No to PISUAR [collins02*]

2 polubienia

Moja propozycja:
P-O-R-T-A-L

1 polubienie

Jako, że collins odpowiedział pierwszy, tylko jego odpowiedź się liczy, inne NIE. Dopiero od tego momentu liczą się następne. Jeśli ktoś już podał, niech poda swój wyraz jeszcze raz. Ale nie musi.
P I S U A R collins02*

Teraz można dawać drugi wyraz.

1 polubienie

Dałem PORTAL

2 polubienia

Jestem

1 polubienie

P I S U A R collins02*
P O R T A L Bingola *

Pierwsza padła odpowiedź Bingoli. Innych propozycji nie brałem więc już pod uwagę. Jeśli ktoś chce podtrzymać swoją, niech ją powtórzy albo poda inną.

1 polubienie

Daję: SKUTER :slight_smile:

2 polubienia

Brawo Bingola!

P I S U A R collins02*
P O R T A L Bingola *
S K U T E R Bingola **

Dziękuję Wam dzisiaj za grę. Jeśli ludzie wyrażą ochotę, możemy od przyszłego tygodnia zacząć już zabawę na punkty.

3 polubienia

BRAWO JA! To moje pierwsze rozwiązanie, łatwiznna!

3 polubienia

Jak???To juz koniec???

1 polubienie

No włąśnie? Mamy iść do domu?

1 polubienie