Za późno zorientowałam się, że nie ma B.
A punkty w zabawie sprawdziłeś? Bo naszukałam się (kilka znalazłam).
Nie, to na razie nie twórz, ja je sam stworzę po świętach. Chodzi o to, że dla 3 osób to nie ma sensu się gimnastykować. Jak będzie więcej ludzi chciało, zaczniemy maraton.
Lepiej wydzielic juz, zeby bylo widoczne, latwiej chetnych znaleźć
Dobra, to wydziel. Jak się znajdzie trochę chętnych, to w przyszłym roku pojedziemy. Niech się ludzie nie boją, już ja to ubiorę w ludzką twarz.
Jak nie wyjdzie, to znaczy, że bliższa im d… Maryni, polityka i akordeony …
Z tym akordeonem to bym się nie wychylała
po czym to widać? Wszystkie literko zrobiłeś duże
Ps już widzę, kolorek zielony
Chcesz Gra zagrać?
Jasne
zawsze 6 liter? Bez nazw własnych? Tylko polskie? Żłótych liter nie widzę, muszę podświetlić, a zielone dla mnie są mało widoczne, ale jak podświetlę to jest OK,
Mogę dla Ciebie wprowadzić inne kolory. One w ogóle są słabo widoczne, nic nie poradzę. Możesz sama określić jakie kolorki chcesz.
Jeden dla liter, które są, ale nie na swoich miejscach a drugi dla liter, które już są na swoich miejscach.
Możesz wybrać wyraz 5-literowy, jest łatwiej. Wyraz to pospolity, znany rzeczownik w liczbie pojedynczej.
Specjalnie dla mnie? Czerwony - złe miejsce, niebieski właściwa litera na właściwym miejscu/ Może być?
Niebieski jest bardzo kiepski, czerwony, żółty lub zielony. Brązowy też jest kiepski
czerwony: na niewłaściwym miejscu, zielony: na swoim miejscu - będzie dobrze?
5 liter powiadasz? : WALEC
W A L E C
Czyli wiesz o co chodzi - żółta jest L - występuje w moim wyrazie, ale nie jest na tym samym miejscu. Pozostałych liter nie ma!
to: LOKUM
W A L E C
L O K U M
No już sytuacja się rozjaśnia. Nawet jedna litera jest na swoim miejscu!
to
MOTYL
W A L E C
L O K U M
M O T Y L
Brawo Gra!
Też widać zagadkowe wyrobienie szarych komórek
Dzięki, ustalisz jakieś terminy? Teraz muszę zajrzeć na Szaradę, ale wrócę na 15 minut
Tam o północy wskakują dwie nowe krzyżówki. Liczy się pierwsza dziesiątka osób, kótre rozwiązały. Więc często staram się o tej porze tam być Mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Mąż wie, że o północy ma się do mnie nie odzywać
Tak, spokojnie, na razie ćwiczymy, zadajemy pytania. Ze spokojem. Jak będzie więcej ludzi, podam reguły i zabawimy się.