Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Już jestem :slight_smile: przejrzę nowe wpisy :slight_smile:

1 polubienie

Nowych nie ma, ale ciekawe, czy okonek jest. joko jest, Ty też, może w trójkę spróbujemy? Jeśli będą trzy osoby, to uwaga, każdy ma tylko 3 proby!
No, chyba, że okonka nie ma, to sobie odpuścimy …

1 polubienie

Ale wyraz jest 1 dla wszystkich?

Jak to nie ma? mam pantropy do sprawdzenia :slight_smile:

1 polubienie

Ty o pantropach? Ta oczywiście jest, świeża. Myślałem, że o tą tu zabawę pytasz. Nie wiedziałem, że tak już późno. Będę zmykał, czasu jest sporo, zobaczymy czy zdobędziemy więcej odważnych…

1 polubienie

Pytałam o zabawę. O pantropach napisałam, bo wysłałeś mi wiadomość na ich temat. Teraz muszę sprawdzić, co tam nazmieniałeś :slight_smile: Jak sobie je drukuję i na papierze rozwiązuję, unikam ślęczenia przed komputerem, więc nigdy nie sprawdzam, czy były jakieś zmiany :frowning:

1 polubienie

Moze uzyj pogrubionej czcionki.
A w wersji skorki ciemna widac bez zarzutu.

1 polubienie

Okonek jest.
W chwilach kiedy wlacza tryb myslenia abstrakcyjnego :rofl::rofl::rofl:
Określ dokladnie zasady jesli chodzi o czas i ilosc prob, bo to nie 1 z 10, a ludzie pojawiaja się roznych godzinach.

1 polubienie

Tak, spróbuję z grubszą czcionką. Na 4azie to wszystko w fazie prób.

2 polubienia

To będą zgadywali ci, co akurat będą. Ten konkurs rozpocznie się, jak zakończy się dotychczasowy. Chyba. Dlatego @benasek uważał, że na wydzielanie tematu jeszcze za wcześnie :wink:
No, ale już jest zasygnalizowane. I bardzo dobrze.

2 polubienia

Jak konkurs zastartuje to sie nowe pytanie zalozy, na razie dyskusja i rozgrzewka.

2 polubienia

Ale sama przyznaj, że z tym zgadywaniem, to fajna zabawa.

3 polubienia

Fajna

3 polubienia

Nie mam obecnie do tego głowy ale spróbuję…
Na 6 liter
KOTARA

2 polubienia

Widzę, że ktoś tu miał miotłę odrzutową, że obleciał wszystko a jeszcze uszka się same upeic zdąrzyły i teraz oddaje się właśnie…czemu?

I uszka i brzuszki (łososiowe) i pierożki, już dawno przygotowane i pomrożone. Można teraz oddać się rozrywce umysłowej, bo plecki i nóżki trochę odpoczną, a główka pogimnastykuje :slight_smile:

1 polubienie

Ja jesli chodzi o salatki i sledziki zrobilam przeglad pobliskiego sklepu garmazeryjnego.
Karp to szybko, uszka prawie gotowe, a kaczka to na biezaco do pieczenia.
Ogolnie to ile mozna jeść?
Tylko ze spacerem moze byc nieciekawie
Ostatnio doszlam do wniosku, ze dobrze, ze nie mam psa …

1 polubienie

Moja odpowiedź. W Twoim wyrazie są 3 litery dobre, ale nie są na swoich miejscach. Litery A R A nie występują w szukanym wyrazie. Dawaj następną propozycję.

K O T A R A

2 polubienia

okonek, mam i dla Ciebie zagwostkę. Dawaj swoją propozycję …

1 polubienie

Zaryzykuję

Ł O P A T A

2 polubienia

Ł O P A T A

Czyli u Ciebie są dwie litery dobre, ale nie są na swoich miejscach

1 polubienie