Już jestem przejrzę nowe wpisy
Nowych nie ma, ale ciekawe, czy okonek jest. joko jest, Ty też, może w trójkę spróbujemy? Jeśli będą trzy osoby, to uwaga, każdy ma tylko 3 proby!
No, chyba, że okonka nie ma, to sobie odpuścimy …
Ale wyraz jest 1 dla wszystkich?
Jak to nie ma? mam pantropy do sprawdzenia
Ty o pantropach? Ta oczywiście jest, świeża. Myślałem, że o tą tu zabawę pytasz. Nie wiedziałem, że tak już późno. Będę zmykał, czasu jest sporo, zobaczymy czy zdobędziemy więcej odważnych…
Pytałam o zabawę. O pantropach napisałam, bo wysłałeś mi wiadomość na ich temat. Teraz muszę sprawdzić, co tam nazmieniałeś Jak sobie je drukuję i na papierze rozwiązuję, unikam ślęczenia przed komputerem, więc nigdy nie sprawdzam, czy były jakieś zmiany
Moze uzyj pogrubionej czcionki.
A w wersji skorki ciemna widac bez zarzutu.
Okonek jest.
W chwilach kiedy wlacza tryb myslenia abstrakcyjnego
Określ dokladnie zasady jesli chodzi o czas i ilosc prob, bo to nie 1 z 10, a ludzie pojawiaja się roznych godzinach.
Tak, spróbuję z grubszą czcionką. Na 4azie to wszystko w fazie prób.
To będą zgadywali ci, co akurat będą. Ten konkurs rozpocznie się, jak zakończy się dotychczasowy. Chyba. Dlatego @benasek uważał, że na wydzielanie tematu jeszcze za wcześnie
No, ale już jest zasygnalizowane. I bardzo dobrze.
Jak konkurs zastartuje to sie nowe pytanie zalozy, na razie dyskusja i rozgrzewka.
Ale sama przyznaj, że z tym zgadywaniem, to fajna zabawa.
Fajna
Nie mam obecnie do tego głowy ale spróbuję…
Na 6 liter
KOTARA
Widzę, że ktoś tu miał miotłę odrzutową, że obleciał wszystko a jeszcze uszka się same upeic zdąrzyły i teraz oddaje się właśnie…czemu?
I uszka i brzuszki (łososiowe) i pierożki, już dawno przygotowane i pomrożone. Można teraz oddać się rozrywce umysłowej, bo plecki i nóżki trochę odpoczną, a główka pogimnastykuje
Ja jesli chodzi o salatki i sledziki zrobilam przeglad pobliskiego sklepu garmazeryjnego.
Karp to szybko, uszka prawie gotowe, a kaczka to na biezaco do pieczenia.
Ogolnie to ile mozna jeść?
Tylko ze spacerem moze byc nieciekawie
Ostatnio doszlam do wniosku, ze dobrze, ze nie mam psa …
Moja odpowiedź. W Twoim wyrazie są 3 litery dobre, ale nie są na swoich miejscach. Litery A R A nie występują w szukanym wyrazie. Dawaj następną propozycję.
K O T A R A
okonek, mam i dla Ciebie zagwostkę. Dawaj swoją propozycję …
Zaryzykuję
Ł O P A T A
Ł O P A T A
Czyli u Ciebie są dwie litery dobre, ale nie są na swoich miejscach