Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

To jeszcze daj aktualny ranking…

1 polubienie

Powinien już się ukazać … Świeżutki :point_up:

1 polubienie

Ale ja mam 15 punktów!

1 polubienie

Tak, masz 15 punktów. 5 przez chwilę nie mogłem znaleźć na kompie, to dałem 4. :laughing:

2 polubienia

Brawa dla ichtiel: 212 p ? super :slight_smile: p.s. wiem, że jesteś zmęczony, to tylko literówko-cyfrówka :slight_smile:
P.s.2 - widzę, że już poprawiono, ale komputer nie pozwala mi dziś na usunięcie postu

3 polubienia

Jest wszystko dobrze. A jak nie jest, to proszę piszczeć.

4 polubienia

Napiszę tak. W życiu bym nie przypuszczał, że ta cholerna gra będzie wymagać aż tyle uwagi. Zresztą nadal nie wierzę i Wy zapewne też nie …

Ale to prawda. Smutna jak gospodarka Korei Północnej

4 polubienia

Nic się nie stało. Po prostu się rozbrykałem, no bo ile można każdy wyraz po 3 razy analizować? :laughing:

1 polubienie

I tak nie masz kogo namaścić nawet na czasowego zastępowacza :roll_eyes:

1 polubienie

No właśnie a synek jeszcze za malusi …

2 polubienia

Wdroży się i będzie śmigał jak stary :sunglasses:

2 polubienia

To ja poproszę o to ostatnie po prawej … Już czuję ten zapach …

2 polubienia

Pewnie już pożarte :confused:

1 polubienie

Z kim się pożarło? :grin:

1 polubienie

Przypomnij proszę,w jakim momencie nastąpi koniec…To ma być np. ilość 100 punktow czy inne kryteria?

1 polubienie

Koniec jest wstepnie przewidziany 3 miesiące po przygotowaniu “Czarnego kota” do sprezentowania.
Na razie czarny kot nie jest jeszcze gotowy, więc minimum 3 miesiace bedziemy walczyć. Te 3 mies. są po to, by byl czas na finisz…

5 polubień

He,he…Jak tak dalej pójdzie to finisz dotyczyć bedzie jedynie miejsc od 2 do…5?,6? :smiley:

1 polubienie

Też tak może być, dlatego taka moja sugestia, zróbmy kiedyś próbę sposobu losowania drugiego kota, który nie chwaląc się sam wymyśliłem. Jak znam życie, to dawno coś takiego już wymyślił jakiś geniusz z Miletu lub Aleksandrii …
Tu też jest potrzebna pewna strategia.

1 polubienie

?
Nie rozumiem.Losowania kogo/czego?
Mimo wszystko jestem za tym by ten kto ma 30 punktów był wyżej niż ten kto ma 20 punktów…

1 polubienie

Ten, kto zajmie pierwsze miejsce, otrzymuje z urzędu Czarnego Kota. Gramy o niego i taki jest plan. (Przewiduję koniec zabawy we wrześniu, ale to podam na 100% za jakiś czas)

Jednak uważam, że należy docenić starania innych zawodników, nawet tych, co akurat są na razie nieco niżej w rankingu (No ktoś musi, takie są realia). Po prostu chcę dać szansę tej mini nagrody każdemu, także temu, kto choć trochę się w tej zabawie postara. Dlatego wymyśliłem system, który to umożliwia. Jak wiadomo, losowanie polegać będzie na tym, że ktoś, (kto będzie mieć ochotę,) poda liczby. Najmniejsza liczba całkowita (bardziej fachowo naturalna), większa od 0, która nie została przez pozostałych uczestników podana, wygrywa. Tu wbrew pozorom trzeba troszkę pomyśleć, chociaż za dużo się nie da.
By jednak docenić starania wprowadziłem bonus za pełne dziesiątki punktów. Za każdą dziesiątkę jest jedna szansa więcej, czyli akurat Ty, który masz 15 punktów łapiesz się na 1 dodatkową szansę, (razem dwie), ale ihtiel, która ma ponad 20, już na dodatkowe dwie czyli w sumie trzy. No i na przykład podajesz 2 i 4. a ihtiel poda 2, 4 i 5. Jeśli 5 będzie najmniejszą liczbą (no i cyfrą przy okazji), która z wymienionych będzie najmniejsza i się nie powtórzy, wygrywa.

1 polubienie