Też mam dwa… Mroczkę i Krówkę.
To się nazywa kocia stereofonia…
Ja mam Tosię, Klusię i Tulinkę.
Jaka sympatyczna mordka :))) Pogłaszcz go ode mnie, proszę
Nie ma sprawy, już pogłaskany
To są wesołe pieski… Ciągle w ruchu. A to nie one mają wlosy zamiast siersci?
Tak, jest bardzo energiczny wszędzie go pełno, ale też słucha co do niego mówię.
To york biewer ma włosy i trzeba go strzyc.
Gdyby ktoś się pytał, można się rejestrować, zajmować miejsca. Jest piwo, jakieś żarełko też się znajdzie.
Dziś XXX ROCK - mamy jubileusz!
25 kwietnia. Tego dnia urodził się Derek William Dick bardziej znany jako Fish z grupy Marillion. Warto więc przypomnieć co nieco.
Gdy się zjawi chociaż czwórka odważnych, o 21.00 zaczynamy!
Melduję posłusznie swoje przybycie.
Robię coś innego ale komp jest włączony i o 9 będę.
Kilka razy zdarzyła się sytuacja, gdy grając w czwórkę czekaliśmy na tego czwartego, by dał serducho aby można było zacząć którąś rundę.
Nie pamiętam, jak długo czekaliśmy, ale nasuwa się pytanie: Jak długo czekamy na takie kliknięcie?
Proponuję 3 minuty. Po tym czasie, gdy ta czwarta osoba nie da serduszka (Różne mogą być przyczyny, ktoś zapomniał, że gra, poszedł sobie zrobić herbatę i zasnął, albo akurat przypomniały mu się ważniejsze rzeczy), nieważne.
Czekamy na kogoś takiego 3 minuty, potem gramy w trzech o czym poinformuję. Po prostu piszę to, by były jasne reguły a nie będziemy na kogoś czekać nie wiadomo ile czasu.
Oczywiście ten ktoś może wrócić, ale sam musi dopilnować tego, by poinformować resztę, że wrócił i znów gra. Jeśli gramy w więcej osób niż 4, to ta sprawa nie ma znaczenia.
Jeśli ktoś ma inny pomysł, proszę dać znać.
Jestem, alarm na 20:55 nastawiony
Jestem, dopiero co dotarłam do domu i już się melduję
I te fragmenty jak i cała płyta,Misplaced Childhood,na zawsze pozostanie moją ulubioną w ich dorobku.
Mam tak samo. To był rok, kiedy zaczynałem mieszkać w Poznaniu.
Słuchałem każdego dnia …
Do tej pory bardzo ją lubię i już tak pozostanie …
dzien dobry
Mamy więc na razie 4 graczy. O ile nic się nie zmieni, o 21.00 zaczynamy.
Dzień dobry to Anglicy mówią zaraz po północy
Minęła 21.00 Mamy XXX ROCK. 4 tu serducha i zaczynamy 1 rundę.
1 Runda. Wyraz 5 liter, każdy 3 szanse. START!
Linka