K S I Ą Ż Ę collins02* A T R I U M ZiraaeL * (zielone A, żółte T, R)
S A T Y R A ihtiel * (A, T, R, A żółte) A T R A P A ZiraaeL ** (zielone pierwsze A, wszystkie pozostałe litery żółte) A P A R A T ihtiel **
No nie, przynajmniej trzech powinno być …
No to sobie darujmy, czasu przed nami lata …
Dziękuję wszystkim uczestnikom. Z tym wyrazem miałem problem, bo gram w trybie, w którym są dozwolone tylko wyrazy pasujące, czyli na przykład S A T Y R A byłby nie do przyjęcia.
No, ale tutaj tak nie gramy.
Na razie jest to czas jutro o północy. Można sobie kliknąć aktualny ranking pod pytaniem, lub zawsze mnie zapytać, tak jak Ty to teraz zrobiłeś. Dodatkowo przy tej tutaj zabawie jest w nagłówku pytania informacja o tamtej zabawie, myślę więc, że wystarczająco sporo o tym, by jeszcze sztucznie nabijać tam komenty.
Mówisz szyfrem … Ja też lubię, ale jeszcze nie wszystkie moje szare komórki się pozbierały po ataku wirusa (Nie covida na szczęście).
O ile się nic nie zmieni, czyli nikt nie doda nowej liczby, to koniec konkursu z liczbami nastąpi jutro o północy. Myślę, że nawet dla największych maruderów jest dość czasu, by zareagować.
Ojej ile szukac?
A co do szyfru?
To dotyczylo wydzielenia pytania (dla mnie czarna magia czyli krytycy muzyczni) zwlaszcza przy puryscie tematycznym jakim jest kolega @collins02
Witaj w wirusowym klubie.
Tez nie covid a czarna rzeczywistosc - leczone czy nie? Trybut bierze.
Mam takich kilka w zanadrzu ciekawych gier. Część jest autorska, czyli wymyślona i opracowana przeze mnie i czeka na lepsze czasy. Część jak wiesz, zdążyła się zdezaktualizować.
Trochę mało chętnych ludzi, ale nic nie poradzisz. Usłyszysz za to tu czasem stękanie, że forum umiera czy inne pogrzebowe mowy. Jednak działania, żeby temu zaradzić to już rzadziej “usłyszysz”…
A co do gier, każda jest specyficzna, inna. Jestem w tej sprawie amatorem, więc nigdy nie wiem, spodoba się? Nie wyśmieją mnie? Będą chętni …
Jeśli chodzi o ostatni wybryk natury, czyli jej atak na mnie wirusami, to Ci tylko w tajemnicy wytłumaczę, jak musiało mnie to dopaść. Od 2 tygodni nie wypiłem zimnego piwa.
– Czyli jednak wypiłeś!
– Ta wypiłem 1 (jedno) gorące, bo już myślałem, że się wykończę …
No i żrę antybiotyki … Bo się wirusy z bakteriami dogadały …
Przede wszystkim zawodowi malkontenci mogą Ci,jako autorowi,skoczyć,niczym panu majstrowi
Niestety nie wiem co się zdezaktualizowało bo z pasją brałem udział jedynie w quizach @roqq’a a to było chyba 5 lat temu.
Cały czas podkreślam.Ludzi może być mało,może być mnóstwo ale najważniejszą rzeczą jest zainteresowanie i ciekawość.Z marudami nic nie zrobisz,choćbyś miał ich tutaj dziesiątki.
Ewentualnie zgodzę się że sama idea forum,do świeżych nie należy