Ja raczej też…
Okaze się jeszcze, ze wszyscy będą… I jeszcze znajomych przyprowadzą…
Ja właściwie już jestem
No i elegancko. Ja tez jestem. Za chwilę mają przyĵść dziewczyny. Wróble śpiewały, że niektóre przyjdą owinięte tylko we flagę, bo dzis swieto flagi.
Chyba nie jest to naruszeniem jakichś przepisów czy reguł…
Tak sie własnie zastanawiam…
Mnie nie będzie
Niedobrze… A dziewczyny specjalnie przyjadą po autograf… I to z daleka…
Ty sie tam jeszcze dobrze zastanów.
W Polsce to w zasadzie owiniecie sie flagą przestepstwem nie jest, ba nawet zrobienie z niej pelerynki przeciwdeszczowej dla prezesa i swity ujdzie.
Ale w Meksyku lepiej nie ryzykować
Paulinę Rubio, bardzo popularna piosenkarkę to zdjęcie kosztowalo słono, ponoc rownowartosc ponad 3 tys. dolarów
Samotna nie była, po koncertach z wykorzystaniem flagi oberwalo się wielu innym, nie tylko Meksykanom, bo i Miley Cyrus czy Biberowi.
Pewnie sędzina była facetką i wielce patriotką. No i się jej dostało…
Nie, oni maja bardzo restrykcyjne przepisy co do flagi.
W przeciwienstwie do dzialalnosci korporacyjnej zwanej mafią oraz corridy, gdzie ograniczenia wiekowe dla torreros nie istnieją.
No właśnie. A tamtejsza Colima uchodzi za najniebezpieczniejsze miasto świata…
A oni karzą za flagę.
W USA możesz zostac ukarany za postawienie jakiegos malego znaczka na banknocie.
No to pewnie dlatego USA są liderem w populacji więźniów na świecie… Karcą biednych Amerykanów za autografy na dolarach!
A u nas w Hanoi Rocks,dzieciaki rzucały fińskimi flagami i włos nikomu z głowy nie spadł…
A co to takiego to Hanoi Rock? Chyba nie Rozgrywki O Czarnego Kota w Hanoi?
No nieee…To taka hard rockowa grupa z lat 80-tych…U nas wydali płytę koncertowa, jeszcze w winylowych czasach…
A chodziło o to ze jeden z nich miał chyba fińskie pochodzenie, czy cuś…I akurat w nim,malolaty się kochały…
I jak się okazuje, jeszcze w 2022 byli aktywni! Ale ja chyba ich nigdy nie słuchałem.
Właśnie minęła 20.00 otwieramy bramy.
Bo to trochę bardziej glam hard rock, z nastawieniem na scenę…Coś jak Mötley Crüe czy Twisted Sister ale słabiej…Oczywiście mieli swoich fanów na całym świecie ale jakoś nigdy się w to nie wciągnąłem…
Byl tez ślad na liście Trójki ale, sorry, ani nie zanuce ani bez pomocy naukowych tytułu nie przytoczę
No to jak się odliczamy?
Na razie jest Was dwóch a raczej dwoje …
Niemcom uświadamiam, jaki język polski jest trudny. U nich są 2 formy dwa a w polskim ponad dwadzieścia …
???Nie rozumiem…Bo to chyba nie chodzi o Hanoi Rocks?