Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Bynajmniej.Jestem od tego bardzo daleki.
Kładka przez strumyk kojarzy mi się z jednym ze snów które cudem jakimś,pamiętam…

1 polubienie

Zdecydowana większość ludzi na świecie zupełnie nie jest świadoma faktu, ileż to istnień ludzkich uratowali ludzie uwielbiający rozwiązywać zagadki i tym podobne matematyczne problemy…

1 polubienie

Zaczynamy za 10 minut czy za godzinę?Bo się zagadałem z pewną uroczą istotą…

1 polubienie

Zaczynamy rozgrywki o 21.00

Tak ostatnio zaczynaliśmy i nic nie wskazywało, że ma być inaczej.

Uroczą osobę pozdrów od nas.

1 polubienie

Się robi!!!Znasz ją.
Zobacz jak zgłupiałem…Aż mi się czas merda…

1 polubienie

W każdym razie 20.00 minęła, można się zapisywać, wypisywać albo iść i se piwo wypić. Bramy otwarte, XXXIII ROCK ma szansę dziś zaistnieć.

1 polubienie

Zdrowie Kronenburgiem!!!

1 polubienie

To ja dzisiaj nieco inaczej …
Dzisiaj tym po prawej, Twoje zdrowie kolego … :grin:

1 polubienie

Tego nie znam…Ostatnio zamknąłem się na Nero Di Troia ale to w Polsce.Tutaj nie mialem nawet okazji szukać…

1 polubienie

Mocno wytrawne produkty. Takimi nie należy zaczynać przygody z winem, bo się można do tego szlachetnego trunku zrazić.

Jeśli myślę o TYM Nero Di Troia, to te wilgi przy nim nie powinny nawet postać …
One tylko trochę lepsze od zwykłego “buzuna”

1 polubienie

:grin:
Tego to już nie wiem…
Poza tym,strasznie trudno to dostać w Poznaniu.Nie chcialo mi się łazić a podczas ostatniej wizyty w “IT” czyli ulubionej pizzerii,po prostu zabrakło i dziewczyny nic na ten temat nie wiedziały…
Ponoć gdzieś na Fredry…Ok. Ale GDZIE? :thinking:

1 polubienie

Jedyne miejsce na Fredry w Poznaniu, jakie znam i na pewno tam jest a przynajmniej było wino, to kościół. Innego miejsca również nie kojarzę :grin:

1 polubienie

I ja na poznańskim forum,wstawiłem ostatnio zdjęcie bo wyszło mi"strzeliste" czyli tak jak być powinno…Ale to tak na marginesie bo i ja nie znajduję tam miejsca na wino :innocent:

1 polubienie

Jest jeszcze ponad 20 min, więc podzielę się klipem jamajskiego wykonawcy reggae - Jacoba Millera.
Ten artysta, gdyby żył, miałby 2 dni temu urodziny.

Był wokalistą w reggae’owej formacji Inner Circle (przedstawionej powyżej). Znany z filmu, którego polecam (Rockers). Zginął w wypadku samochodowym w Kingston.
Wspomniany film mam zgrany, gdyby ktoś chciał, niech wpada z jakąś pamięcią. Jeszcze piwem poczęstuję.

1 polubienie

Inner Circle?To ci od"Alala song"? :innocent:

1 polubienie

Dobry wieczór wszystkim!
będę
na razie jestem na innych stronach Internetu
Montuję scenariusz przedstawienia
odkąd istnieje google jest to proste zadanie

3 polubienia

Te ich Lala Song to chyba po pijaku montowali …

Przyznam, że nawet nie skojarzyłem, gdy o tym pisałem.

Uwierz, mieli też “normalne kawałki”

2 polubienia

Wy tu gad-gadu, a nie żyje Jacek Zieliński ze Skaldów :frowning:
Minuta ciszy!

2 polubienia

Ojej:(
Nie wiedziałam, jak smutno…

2 polubienia

Taaak…Tak bywa :innocent:
Satisfaction Stonesów było kwestią minut Richardsa w samolocie.
Sporo było takich przebojów napisanych,“na boku”

1 polubienie