Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

To jest czwarta próba, a w niepisanym regulaminie jest napisane, że… :rofl:

1 polubienie

że poszli sobie i ktoś musi za nich normy wyrabiać zawyżone…:stuck_out_tongue:

1 polubienie

K O N W Ó J collins02* (Żadna litera nie pasuje)
C Z A R N Y collins02** (żółte A, Y)
K A N A P A Nunu * (żółte pierwsze A, P)
P Y T A M Y Nunu ** (żółte P, pierwsze Y, A,)
C E K I N Y ZiraaeL* (żółte Y)
S P Y L A Ć Nunu *** (żółte S,P, zielone Y, A, Ć)
U S Y P A Ć Nunu ***

Brawo Nunu, to szukany wyraz. :trophy: :tulip:

ZiraaeL, tak, zgadza się, ale dzisiaj na początku napisałem, że z tego względu, że są tylko 2 osoby, to każda ma 4 próby. Ty doszedłeś potem, więc nie mogłem już cofnąć próby.
Myślę, że mnie w tej mierze zrozumiesz. Gdybyś był od samego początku gry, próby byłyby tylko trzy.

2 polubienia

Ech…zupełnie wykluczyłem te czasowniki w bezokoliczniku… :innocent:

2 polubienia

Wyrobisz się, jeszcze sam się będziesz dziwił :grin:

2 polubienia

bo to czasem trzeba myśleć jak dyslektyk a ja ostatnio mam pokręcone myślenie…wiedziałam, że mi się te literki kiedyś przydadzą :slight_smile:

2 polubienia

Nunu, Tobie potrzeba więcej wiary w siebie. Nie bój się przegrywać, nikt tu geniuszem nie jest, chociaż ludzie naprawdę z reguły kumaci. Ja sam nie wstydzę się napisać, że męczyłem się nad wyrazem z pół godziny … Tak też bywa.
Jeszcze raz gratuluję. Dziś wygrałaś Ty!

2 polubienia

Bingo! :1st_place_medal:

2 polubienia

hihi…ja po prostu pomyślałam, że @benasek ma może takie pismo, że nikt nie rozczyta i mi się skojarzyło z jego zagadkami zakręconymi… :roll_eyes: Można zacząć już usypiać jak się usypało :sleeping_bed: :sleeping: Dziękuję Wam za otuchę przed snem :cherry_blossom:

1 polubienie

Umawialiście się na dziś? Czy to spontan? Nie chce wertować całego wątku.

2 polubienia

Przełamałaś lody i wzięłaś udział. To się liczy. Zasłużyłaś dziś na laury. Następnym razem będzie kto inny a może znów Ty…

2 polubienia

Jak trzech ludzi się zejdzie i chcą grać, to gramy. Dziś na początku był tylko collins, potem nieśmiało ruszyła Nunu, potem ZiraaeL. Było fajnie, wszystkim dziękuję za grę. Jak będą chętni, to niech napiszą, znow zrobimy partyjkę

3 polubienia

Brawo dla @Nunu :slight_smile:

3 polubienia

Jak teraz patrzę…To był najbardziej chybiony start…Ubzdurałem sobie że to sie musi zaczynać na"AP" :roll_eyes:

2 polubienia

Nie, ja tu z Twojej strony żadnych uchybień nie widzę, no może tylko takie, że wziąłeś na przeczekanie, nie dawałeś wyrazu. Poza tym do niczego się przyczepić nie można. Jak długo nic nie napiszesz, ktoś inny da. Tak to tu jest.

2 polubienia

No wiesz…Jak zwykle,ja zaczynam…Potem jest czas na kombinowanie.Ale i to postaram sie zmienić.Byle nie grać we dwoje bo wtedy nie ma wyjścia…

2 polubienia

A jest teraz jeszcze ktoś? @Nunu ??

2 polubienia

Nunu się świetnie wstrzeliła z tym wyrazem SPYLAĆ. No kto by pomyślał, no nie?

3 polubienia

Takie słowo nawet by mi do głowy nie przyszło :)))

2 polubienia

Dokładnie! O mały włos a bym zignorował…

2 polubienia