Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

W tej grze czynnik szczęścia również odgrywa sporą rolę. Nie wiem, ale tak myślę, że jest odpowiedzialny za ok 25% sukcesu. Co Wy myślicie?

2 polubienia

@Nunu pewnie świetuje.Czyli śpi :joy:
Ja mogę się spiąć ale nie wiem czy gospodarz ma ochotę…

3 polubienia

Nie dyskredytując wygrywających, a raczej podziwiając ich, dałabym nawet 30% :slight_smile:

2 polubienia

Jak dostanę tu 3 lajki (nie żebym jak ten pajac na nie czekał, ale chodzi o liczbę zawodników), to Wam zapodam jeszcze jeden wyraz.

4 polubienia

Mam 1/2 h wolne

2 polubienia

No to jak się jakiś trzeci zgłosi, startujemy. Tylko do 3 w nocy nie mogę czekać, chyba zrozumiecie … :grin:

2 polubienia

jeśli Nunu nie ma, to i tak chyba nikt więcej się nie zgłosi

2 polubienia

Doskonale rozumiem, sama też nie mogę ponad te pół godziny

2 polubienia

Chwilę poczekamy, może jakaś zbłąkana dusza zajrzy … I się nie będzie bać :grin:

2 polubienia

Ciągle zapominam że u Was,jest godzina dalej… :upside_down_face:

3 polubienia

Umawialiście już kolejne spotkanie przy literkach?

2 polubienia

Tym razem,chyba nie…
Jutro wracam do pracy więc będzie mniej swobody…

2 polubienia

W ten czwartek chciałbym zorganizować pierwsze premiowane punktami, ale zawsze się zastanawiam, czy będą chętni?

2 polubienia

Wieczorami mam livy, z niektórych mogę zrezygnować, ale nie wiem jaki będzie w czwartek :frowning:

2 polubienia

No na to to Ci teraz nikt nie odpowie…
A nie zapowiada sie nadzwyczajnie… :thinking:

2 polubienia

8 minut minęła, nikt więcej się nie zgłosił. Myślę, że nie będziemy Cię zatrzymywać. Spokojnie wracaj do zdrowia :)\P.S. już 11 minut

3 polubienia

W każdym razie, podobnie jak ten z liczbami, także ten literkowy byłby z nagrodami. Oczywiście nic wielkiego, ale …
W tym liczbowym miejsc nagrodzonych jest 7, w tym literkowym tylko 3.
Mam już wszystko w głowie, ale dobrze by było, bym napisał jakiś regulamin …

1 polubienie

W tym starym cały czas było że 5 :innocent:
Ja sie teraz skupię na tym.Tym bardziej że 3 to podium i jest o co sie BIĆ :person_fencing:

1 polubienie

Zgadza się, za pięć pierwszych miejsc jest coś tam, za najwięcej punktów jest coś tam i za największą liczbę jest coś tam. W sumie siedem.

2 polubienia

I tak mam małe szanse, wpadam czasem na chwilę, nie zawsze mogę korzystać z komputera. Trudno. Idę do banku, a o północy mam porcję krzyżówek - na czas :wink: Dobrej nocy!

2 polubienia