Jak się to tu, to tam coś próbuje, to z reguły gdzieś tam coś się skapnie … Na razie zarówno Gra jak i collins02 są na liście najlepszej piątki. Jak będzie w przyszłości, nie wiem, nie ode mnie to zależy.
Idziesz do banku w nocy???
Koniec świata
Dobra, ja Was opuszczę, dziękując jeszcze raz za fajny wieczór. By nie było, że odchodzę tak byle jak, to opowiem ciekawostkę. W Niemczech budują piramidę. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że jest już zaplanowany koniec tej budowy.
Będzie to rok 3183…
3majta się!
Nie ufam swojej formie.
Są teraz sprawy które troche odwracają moją uwagę…
I właśnie teraz skojarzyłem…
Ty chcesz zacząć liczyć punkty w najbliższy czwartek?
Od czwartku do soboty wieczór,nie ma mnie.Zaczynam ten rok od pogrzebu…
To poczekamy do następnego tygodnia. Nie pali się. Niech ludzie po tych fajerwerkach wrócą do normalności. Potem ustalimy termin, by pasował większości.
Miło z Twojej strony ale jeśli będzie quorum,graj!
Już wróciłam. Bank internetowy
Że się tak nieco gupio zapytam:
Znajdzie się, chociaż trójka (troje, trzech) odważnych do przewietrzenia szarych komórek?
Jestem w pracy ale mogę spróbować…Byle w ciagu najbliższych 35 minut.
No to zobaczymy, czy się trzeci odważny(a) znajdzie … Jak się znajdzie, startujemy.
Jeszcze nie mam pomocy naukowej w postaci literek z kartonu, ale mogę spróbować
Ja tez nie mam.No nie bede z tym chodził do pracy
Dobra, dajta więc 3 klapsy, bym wiedział, że jest trójca i strzelam na start
To co bedzie?
Najpierw tam mają być 3 klapsy! lajki, serduszka czy jak tam Wam się podoba., wtedy napiszę co i jak i dam START
Musisz chyba powiedzieć w jakim miejscu bo znowu za dużo gadania i trzeba stronę przesuwać…
Dwa serduszka juz sa
Ilość grających ludzi ma znaczenie. Czemu?
Bo jeśli jest 3 i więcej, każdy ma po 3 szanse, jeśli będzie tylko 2, też można grać, ale wtedy by to miało sens, szans powinien mieć każdy cztery. Może też grać i 1, wtedy dostanie pięć szans.
Jeśli przyjdzie w trakcie, jak ostatnio, to wtedy może być małe nieporozumienie, dlatego czekam za trójką! Ludzie, chociaż niech WAS TRZECH BĘDZIE!
Wiem.Ale @ihtiel dala lajka wcześniej tylko teraz gdzieś wsiąkła.Trojka więc powinna być…
No i jej nie ma. Tu, na tej stronie niech lajki nie służą łechtaniu mojego ego, a niech będą informacją, że ten ktoś jest gotowy do startu.