Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Jak się to tu, to tam coś próbuje, to z reguły gdzieś tam coś się skapnie … Na razie zarówno Gra jak i collins02 są na liście najlepszej piątki. Jak będzie w przyszłości, nie wiem, nie ode mnie to zależy.

3 polubienia

Idziesz do banku w nocy???
Koniec świata :thinking:

2 polubienia

Dobra, ja Was opuszczę, dziękując jeszcze raz za fajny wieczór. By nie było, że odchodzę tak byle jak, to opowiem ciekawostkę. W Niemczech budują piramidę. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że jest już zaplanowany koniec tej budowy.
Będzie to rok 3183…
3majta się!

2 polubienia

Nie ufam swojej formie.
Są teraz sprawy które troche odwracają moją uwagę…
I właśnie teraz skojarzyłem…
Ty chcesz zacząć liczyć punkty w najbliższy czwartek?
Od czwartku do soboty wieczór,nie ma mnie.Zaczynam ten rok od pogrzebu…

1 polubienie

To poczekamy do następnego tygodnia. Nie pali się. Niech ludzie po tych fajerwerkach wrócą do normalności. Potem ustalimy termin, by pasował większości.

2 polubienia

Miło z Twojej strony ale jeśli będzie quorum,graj!

1 polubienie

Już wróciłam. Bank internetowy :slight_smile:

1 polubienie

Że się tak nieco gupio zapytam:
Znajdzie się, chociaż trójka (troje, trzech) odważnych do przewietrzenia szarych komórek?

2 polubienia

Jestem w pracy ale mogę spróbować…Byle w ciagu najbliższych 35 minut.

1 polubienie

No to zobaczymy, czy się trzeci odważny(a) znajdzie … Jak się znajdzie, startujemy.

1 polubienie

Jeszcze nie mam pomocy naukowej w postaci literek z kartonu, ale mogę spróbować

2 polubienia

Ja tez nie mam.No nie bede z tym chodził do pracy :rofl:

3 polubienia

Dobra, dajta więc 3 klapsy, bym wiedział, że jest trójca i strzelam na start

3 polubienia

To co bedzie?

Najpierw tam mają być 3 klapsy! lajki, serduszka czy jak tam Wam się podoba., wtedy napiszę co i jak i dam START

2 polubienia

Musisz chyba powiedzieć w jakim miejscu bo znowu za dużo gadania i trzeba stronę przesuwać…

1 polubienie

Dwa serduszka juz sa

Ilość grających ludzi ma znaczenie. Czemu?
Bo jeśli jest 3 i więcej, każdy ma po 3 szanse, jeśli będzie tylko 2, też można grać, ale wtedy by to miało sens, szans powinien mieć każdy cztery. Może też grać i 1, wtedy dostanie pięć szans.
Jeśli przyjdzie w trakcie, jak ostatnio, to wtedy może być małe nieporozumienie, dlatego czekam za trójką! Ludzie, chociaż niech WAS TRZECH BĘDZIE!

1 polubienie

Wiem.Ale @ihtiel dala lajka wcześniej tylko teraz gdzieś wsiąkła.Trojka więc powinna być…

1 polubienie

No i jej nie ma. Tu, na tej stronie niech lajki nie służą łechtaniu mojego ego, a niech będą informacją, że ten ktoś jest gotowy do startu.

2 polubienia