Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Y?
Mam wybory w postaci na przyklad mandarynek

2 polubienia

Co do mandarynek, to mnie zawsze interesowało, czemu one po angielsku tangerine są …
No bo uwielbiam Mandarynkowy Sen, a collins02 powinien z pewnością wiedzieć, o co mi chodzi …

2 polubienia

Kolego po PL doszlam do jednego wniosku
Gniazdo, na platforme startowa narzekac nie będę

2 polubienia

Wczoraj prezentowałem… :wink:

2 polubienia

Uff.
Angoli pewnie tum fantastycznym owocem makarmil burmistrz czy inny alkad Tangeru?
Co do drania?
Ide zaszczepis sie na covida, ale na grype nie.
I po drodze? Odmawiam pomyslu na inne takie. Kacza odmiana ptasiego?
@benasek
Polska nie jest zla.

2 polubienia

Można też inaczej…

2 polubienia

Dobrze, że chociaż Ty przypomnisz taką muzykę.
Świetny utwór … Myślę, że w raju taka muza jest obecna.

2 polubienia

dobrze, że nie setkę po herbacie :roll_eyes: bo potem byś mógł chudnąć z odstawienia.

1 polubienie

Nie kop leżącego

1 polubienie

Każdorazowo,gdy słucham Led Zeppelin,czuje jakby ktoś podał mi tlen.Niesamowite jak tych 6-7 płyt wpłynęło na muzyczny świat…I wpływa do dzisiaj.

1 polubienie

A wiesz, ze u mnie w domu byl problem Purple vs. Black Sabath a Cepy? Pogrywali w tle :joy::joy::joy:

Led Zeppelin nigdy u mnie nie był na topie, ale rozumiem entuzjazm. Zawsze był gdzieś obok mnie, był na wyciągnięcie ręki, ale mnie nigdy nie fascynował. U mnie za to od dziesięcioleci królowało reggae i chyba na każdą literę alfabetu bym z miejsca napisał to, co lubię. Nie będę przytaczał, bo nie sądzę, by to tu kogoś interesowało. Dobrze jednak, że są różne gusta, bo dzięki temu świat jest kolorowszy.

2 polubienia

U mnie byli.Nie zawsze,nie non stop ale w trakcie poznawania pierwszych 4 płyt co miało miejsce już w latach 70-tych,niemal na gorąco,bywalem wręcz oszołomiony.
To jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy, kwartet świata.Nagla śmierć Bonhama przerwała te historie ale wówczas,w 2 połowie lat 70-tych,grupa powoli hamowała…Trudno porównywać In Through The Outdoor z pierwszymi albumami…
Zreszta większość wykonawców miała problemy z utrzymywaniem formy, niczym w sporcie…Moim zdaniem jedyna formacja która nigdy nie nagrała słabej płyty to King Crimson.Oczywiście The Beatles,The Rolling Stones oraz przynajmniej 10-12 innych kapel,nie nagrało nic czego mięliby się wstydzić ale obniżki formy jednak bywały i to czasem dosyć długie…Osobny temat.

1 polubienie

Ooo, skoro jesteś, to może jeszcze ściągniesz jakąś trójkę zbłąkanych podróżników do gry?

1 polubienie

Jestem w pracy i mam teraz, powiedzmy ok. 30 min. a potem dopiero po 21 czyli waszej,22.
Ale pewnie!Czemu nie!!!
Póki co mróz kamer nie uszkodził,papierkowa robota też już w szufladzie :wink:

1 polubienie

Tylko, że do tego “brydża” najlepiej, gdyby trafiło czterech …

2 polubienia

No więc czekamy…
Coś mi się zdaje że lepiej będzie później…

2 polubienia

To zajrzę koło 22.
O ile wczesniej nie zasnę.

1 polubienie

Nie śpicie? :roll_eyes: Mi poszła gumka w komputerze i niestety lada chwila mi wyłączy :confused: Niby serwis widział, ale jednak zobaczy jeszcze raz. :sleeping_bed: :sleeping:

2 polubienia

Jak gumka na sprzęcie daje dyla, to czasem nie wróży to dobrze …

4 polubienia