Czyli u mnie 18? Chyba zdążę wrócić…
A dzis sie nie da?
Czyli już mamy 3-4…
Poczekam jeszcze 10 min.
UWAGA!
Wszystkich graczy informuję, że benasek jest bardzo chory i osłabiony i nie jest w stanie przez jakiś czas prowadzić konkursu. Konkurs jest wstrzymany do odwołania.
Trzymajmy kciuki, by wreszcie udało mu się pokonać chorobę.
Oj trzymam i to mocno…
I co śmy najlepszego zrobili mu? Wykończyliśmy @benasek?
Może nosił kurtkę odkryj-dpkę i zawiało go po nerkach?
Nie wiem, te male bandziory maja swoje sposoby.
Ojej, znowu sie pochorował? Toż to pandemia jakaś!
Chyba się jeszcze biedny nie wyleczył.
To paskudztwo dziala dlugofalowo.
Trzymam kciuki, życzę powodzenia w walce z wirusem i szybkiego powrotu do zdrowia i sił. Konkurs może spokojnie poczekać
Dzięki za wsparcie. Nadal przypominam schorowanego starca, ale skoro tu się pojawiłem, znaczy, że chyba jest lepiej …
Piosenka dla Was z drugiej półkuli sprzed ho ho … a może jeszcze więcej lat. Nie tłumaczyłem, więc nie wiem, o czym jest. Pewnie, o tym, że lepiej jest być zdrowym i bogatym …
Samopoczucie?
Wino czerwone, barany pieczone i ogolnie?
Wazne, ze zyjesz i ma Ci sie na zycie.
Trzymanie kciuków jest podstawą.
Dzis ? Godzina mloda
Samopoczucie dalekie do przyjętych ogólnie norm, jest ździebko lepiej. Siedzę i piję setną herbatę. Śmiem przypuszczać, że przez ostatni miesiąc wypiłem ich więcej, niż przez całe wcześniejsze 10 lat. Również dbam, by cytryny były w chacie. Moja lekarka rodzinna dziś zrobiła wszystko, co mogła i spasowała. Wypisała skierowanie do specjalisty, bojąc się, by przez mój przypadek nie musiała mieć potem wyrzutów sumienia. Równie zdziwiona co mi jest jak i ja.
Ale dobra ben, dosyć już stękania na ten temat. Pożyjemy, zobaczymy.
Zapewniam, ze cytryna nie pomaga.
Balcyl atakuje co jakis czas, cyklicznie i zlosliwie.
Do tego oslabia i lubi sie zachomikowac - to sie jakis retro nazywa?
Mądrych na to nie ma.
Spokojnie forum i gry sa ustawione na stan czuwania
Też tak sądzę. Jednak z cytryną herbata lepiej smakuje. Wypij 100 herbat bez cytryny, a potem w sto pierwszą dołóż jej plasterek, wtedy nie będziesz się dziwić, czemu cytryna
Mnie przez 50 lat nic takiego nie atakowało, ale widocznie moja subskrypcja systemu antywirusowego się skończyła i nie kupiłem nowej.
Myślę, że jak dobrze pójdzie, to jednak jutro możemy wieczorem powariować z polskim słownictwem. O ile inni nie będą spać … Żeby chociaż czwórka odważnych się pojawiła.
Hmmm…Czyli tak właśnie przeminęły moje wolne dni…
Jutro wracam do pracy i od razu mówię że nie ma mnie od 20-21.Czyli w Polsce od 21-22
Zapytaj Aniola Stoża.
Albo daj mu po skrzydlach za nierobstwo.
Co do czarnej herbaty?
Nie pijam naparu z sokem z cytrusow. W ogole poza ta dla zubozalej inteligencji czyli Earl Grey nie stosuje przypraw.
Zielona przyjmuje wiecej
Mi zaraza zalatwila pobyt w PL, antybiotyk z tych wszechmogacych wydusilam jako remedium
a teraz w ES ludki od byle kichniecia pedza po lekarzach .
Pewnie jak Ciebie nie będzie, to nie wiem, czy się, chociaż trzech zjawi …