Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

To zależy? Jest to jedna z nielicznych zabaw, gdzie wymagane jest bezposrednie uczestnictwo w czasie prawie realnym.

2 polubienia

Prawda jest taka, że dobór zawodnikow jest zaiste kileryczny. Aż strach się między Was tam dostać… Mocny, wyrównany poziom.

1 polubienie

Tiaa, reklama dzwignia handlu

1 polubienie

Tobie tez do hat tricku niewiele zabrakło. O ile pamietam, parkę trafiłaś…

1 polubienie

Na rozgrzewce.

1 polubienie

Zastanawialam sie, czy przy przekroczeniu 5 startujacych nie zwiekszyc ilosci rund do 4? Ale to zakladajac, ze zaczynamy wczesniej, bo wyspac się trzeba. Jakieś swiateczne wydanie od czasu do czasu?

1 polubienie

Jak będzie powyżej 5 graczy, można 4 rundy zrobic. A kto nam zabroni.
Gdy ekipa się zbierze, to i w świeto sie da. Dogadajcie sie a potem niech się delegat u mnie pojawi w gabinecie. :grin: Jeszcze go whisky poczestuje. Tylko niech nie mówi, ze nie pije. Będzie pil!

2 polubienia

Oj kolego, z Twojego zawodowego gabinetu to ja wole nie byc w potrzebie korzystać :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Właśnie nabyłem kenijskie piwo :innocent:
Do pracy jeszcze 4 godziny więc"się da" :wink:
Tusker się to nazywa…Od 10 lat nie widziałem…

1 polubienie

Piłem Tuskera zarówno kenijskiego jak i ugandyjskiego. Spokojnie mozna tego słonika polecić.

1 polubienie

Czy to ma coś wspólnego z Tuskiem?

2 polubienia

Wina Tuska, piwo Tuskier…

2 polubienia

To samo pytanie zadawałem sobie kiedyś na widok uliczki Trumper Lane :wink:Tzn. myśląc o Donaldzie Trumpie oczywiście…

1 polubienie

Mam koleżankę, ale ona się nazywa Tramp, więc chyba nie to samo, co? :shushing_face:

1 polubienie

Trampki to inna gałąź :laughing:

1 polubienie

Jestem za nie zmienianiem. 3 rundy i tak trwają dość długo. Ale to nie ja decyduję :wink:

Ale czas wyczekiwania?

na co? na rozpoczęcie? na podnie słowa?

Na koszulkę lidera.